Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Μπλοκάρουν οι Κρητηκοί την επικύρωση

Δεν θα διεξαχθεί τελικά το προγραμματισμένο για σήμερα Δ.Σ της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής, με τη διοργανώτρια αρχή να κάνει λόγο για αδυναμία αρκετών μελών να δώσουν το "παρών". Είχε προηγηθεί, πάντως, το αίτημα του ΟΦΗ να κατατεθεί διαταγή κατά της Ένωσης καθώς υπάρχουν αρκετές δικαστικές εκκρεμότητες...

Αρχικά, το Δ.Σ είχε οριστεί για σήμερα προκειμένου να επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League και να γίνει η κλήρωση των play off και play out, την ίδια στιγμή πάντως που πέρα από το αίτημα του ΟΦΗ εκκρεμούν οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής για τις πλαστές ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες του Ιωνικού και του Εθνικού και η απόφαση της επιτροπής ιδιότητας μεταγραφών της ΕΠΟ για τις ομάδες της κατηγορίας.
Τελικά, λόγω μη απαρτίας το συμβούλιο αναβλήθηκε, εξέλιξη φυσιολογική αφού είναι απορίας άξιο πως θα παίρνονταν αποφάσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος όταν υπάρχουν τόσες εκκρεμότητες.
"Το προγραμματισμένο Δ.Σ.της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, για σήμερα Παρασκευή 3-6-2011 και ώρα 16:00, αναβάλλεται, λόγω του ότι αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δήλωσαν ότι αδυνατούν να παρευρεθούν", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.


Μπράβο στα αλάνια της Κρήτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog