Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ??!!!!

Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο να αναβληθεί η έναρξη όλων των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας,Βαγγέλης Γραμμένος, είπε: «Είμαστε στο μηδέν. Εχουμε αγγίξει το τέλμα της ανυποληψίας. Λέμε ναι στην διαφάνεια, ναι στην κάθαρση. Τι να κάνουμε αν η ΓΣ αποφασίσει την αναστολή. Ηταν δυσφήμιση του ποδοσφαίρου ο τελικός του Κυπέλλου. Συντάσσομαι με την πρόταση να μην ξεκινήσει κανένα πρωτάθλημα το Σεπτέμβριο».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, δήλωσε: «Το ποδόσφαιρο, επαγγελματικό και ερασιτεχνικό, έφτασε στην ώρα μηδέν. Δεν νομίζω πως μπορεί να ξεκινήσει η νέα σεζόν με όλα αυτά που έχουν γίνει τη χρονιά που πέρασε. Αισθανθήκαμε όλοι ντροπή και αηδία με αυτά που έγιναν στον τελικό κυπέλλου και να δώσω συγχαρητήρια στον Σπανό για την ενέργεια να λήξη τον αγώνα.
Δεν γλείφω κανέναν. Αλλά είναι τιμή που ένα ηθικό και άφθαρτο άτομο να προεδρεύει της ΕΠΟ. Αλλά το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο κάνει κακό στο ποδόσφαιρο. Ψηφίζω την πρότασης του εκ των προτέρων. Αν δεν αλλάξουν συμπεριφορά οι παράγοντες που διοικούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Για το ερασιτεχνικό πρέπει να συνεχίσουμε με την βοήθεια της πολιτείας που τα τελευταία χρόνια μας έχει ξεχάσει. Θα διαφωνήσω με τον κ. Χατζηαποστόλου που βγαίνει στα κανάλια και μιλάει.
Πρέπει να βγουν στην επιφάνεια οι φάκελοι. Εδώ πρέπει να μιλάμε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν τα σωματεία της Αʼ Κατηγορίας να είναι τα καλά και των υπολοίπων να μην παίρνουν τίποτα. Ο Μπιτσαξής υποσχέθηκε πως θα δώσει τις επιχορηγήσεις και ο πρόεδρος της ΕΠΟ να πιέσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog