Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Επιστρέφει ο Κωνσταντινίδης για την τελική απόφαση




To βράδυ της Παρασκευής, εκτός απρόοπτου, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ύστερα από την σειρά επαφών που είχε στο εξωτερικό με υποψήφιους ξένους προπονητές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ. 

 

Ο Κωνσταντινίδης, όπως είναι ευνόητο, ήταν όλες αυτές τις ημέρες σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τον ενημέρωνε για τα αποτελέσματα των συναντήσεών του. Την Παρασκευή (4/6) θα μιλήσουν στο γήπεδο της Τούμπας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τον τεχνικό διευθυντή, θα αξιολογήσουν όλα τα δεδομένα και με την τελική απόφαση του Ζαγοράκη θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις. 

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, μετά την περσινή δυσάρεστη εμπειρία στο θέμα προπονητή, είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και κρατούν χαμηλούς τόνους ακόμα και όσον αφορά τον Λάζλο Μπόλονι, με τον οποίο προφορικά υπήρξε μια ταύτιση απόψεων, αλλά η φημολογούμενη εμπλοκή της εθνικής Ρουμανίας, που αναπαράγεται από τα ΜΜΕ της πατρίδας του, προκαλεί κάποιες αμφιβολίες για την οριστική κατάληξη της υπόθεσης.

Μην ξεχνάμε το περσινό πάθημα με τον "σίγουρο" Ζόρζε Κόστα, που δεν ήρθε ποτέ... Όλα αυτά τα έχουν κατά νου οι υπεύθυνοι της ομάδας, γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν είναι βέβαιο πριν πέσουν υπογραφές σε συμβόλαια. 

Ο Μπόλονι παραμένει βασικός υποψήφιος, αλλά υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις εάν η δική του περίπτωση δεν προχωρήσει για οποιοδήποτε λόγο, ενώ δεν αποκλείεται, ανεξάρτητα από την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Ρουμάνο τεχνικό, να προκριθεί τελικά η λύση κάποιου άλλου ξένου τεχνικού, ο οποίος θα κριθεί ενδεχομένως καλύτερος. 

www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog