Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Αυξηση ομαδων στην Α'???

Με όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης όλων των επαγγελματικών κατηγοριών. Στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ, εκπρόσωποι διαφόρων ενώσεων έθεσαν το θέμα αύξησης των ομάδων, κυρίως στην Σούπερ Λίγκα.
Ένα σενάριο που συγκεντρώνει πιθανότητες, έστω και λίγες αυτή τη στιγμή, κάνει λόγο για δημιουργία ενός πρωταθλήματος είκοσι ομάδων. Σε αυτή την περίπτωση, θα παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα και οι 16 ομάδες που συμμετείχαν φέτος, ενώ θα προβιβαστούν τέσσερις από την Football League.

Για να αντιληφθεί κανείς το μπάχαλο που δημιουργείται, αρκεί να σας αναφέρουμε ότι αν ισχύει πώς 21 ομάδες της δεύτερης και τρίτης κατηγορίας έκαναν μεταγραφές με πλαστές ενημερότητες, θα πρέπει και οι 21 να υποβιβαστούν, βάσει της απόφασης που ελήφθη για τον Ηρακλή. Το νούμερο είναι τεράστιο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μιλάμε σχεδόν για τις μισές ομάδες των δύο κατηγοριών...
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, εξέφρασε την άποψη στο "Αθλητικό Μετρόπολις" ότι... "Δεν πιστεύω πλέον ότι θα ισχύσει καμία προκήρυξη με πρώτη και καλύτερη αυτή των πλέι-οφ της Β’ Εθνικής, τα οποία εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να γίνουν, αφού υπάρχει αναστολή ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων για 15 μέρες. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν θα υπάρξουν πλέι-οφ, καθώς τα συμβόλαια των παικτών τελειώνουν στις 30 Ιουνίου. Αυτό που προβλέπω εγώ είναι πως θα υπάρξει πλήρης αναδιάρθρωση των εθνικών πρωταθλημάτων. Δεν πιστεύω πως θα μείνουν 16 ομάδες στην Α’ Εθνική. Υπάρχει τεράστιο μπέρδεμα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Αίσθησή μου είναι πως δεν θα ισχύσει φέτος η αδειοδότηση, εκτός των ομάδων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκες διοργανώσεις».

Αξιζει να σημειωθει οτι και αυτο ειναι κατι που σας εχουμε προαναφερει σε προηγουμενη αναρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog