Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

21 ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΕΣ!


Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 21 ομάδες της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και της Football League 2, αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του άμεσου υποβιβασμού λόγω των πλαστών ενημεροτήτων.


Ήδη επτά ομάδες από την τρίτη κατηγορία έχουν τιμωρηθεί με την ανάκληση των δελτίων των παικτών που απέκτησαν τον Ιανουάριο, ενώ τιμωρήθηκαν και τρεις της Football League. Οι ομάδες είναι οι Κόρινθος, Ασπρόπυργος, Παναιγιάλειος, Πανηλειακός, Αίας Σαλαμίνας και Χερσόνησος από τη Football League 2, ενώ από τη Football League είναι οι Ιωνικός, Εθνικός και Αναγέννηση Καρδίτσας. Παράλληλα, φήμες για αντίστοιχη παράβαση κυκλοφορούν και για την Αναγέννηση Επανομής.
Όπως αναφέρεται, οι ομάδες που κατέθεσαν πλαστές ενημερότητες είναι συνολικά 21 με τον αριθμό να «μεταφράζεται» σε 13 ομάδες από τη Football League 2 και 8 από τη Football League. Σε περίπτωση που οι κατηγορίες ευσταθούν, τότε θα πρέπει να υπάρξουν και ανάλογες κυρώσεις και αυτό θα φέρει τεράστιες διαφοροποιήσεις στα πρωταθλήματα.


AYTEΣ ΟΙ 21 ΔΕΝ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥ??ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog