Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Η πρώτη μονομαχία Σάλκε-Γιουνάιτεντ και οι παραδόσεις



Μία αγγλογερμανική μονομαχία πάντα προσελκύει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων, ακόμα κι αν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Από τη μία πλευρά, η ομάδα-έκπληξη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, Σάλκε, από την άλλη, η φημισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του "Βέλτινς Αρένα" την Τρίτη του Πάσχα (26/04),οι δύο αντίπαλοι έχουν αρκετούς λόγους για να αισιοδοξούν και να πιστεύουν πως στον επαναληπτικό του "Ολντ Τράφορντ", θα έχουν το αβαντάζ για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό.

Ο σύλλογος της κοιλάδας του Ρουρ μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι σε Λιόν, Μπενφίκα, Χάποελ Τελ Αβίβ, Βαλένθια και Ίντερ, ενώ εκτός των άλλων, θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που δεν έχει προκριθεί ποτέ σε νοκ άουτ αγώνες, εις βάρος αντιπάλου από την Γερμανία. Παράλληλα, προέρχεται από τη σπουδαία πρόκριση επί της περυσινής κατόχου του τροπαίου, Ίντερ και μάλιστα με το εκκωφαντικό 2-5 του "Μεάτσα".

Από την πλευρά της, η τρεις φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης θα διεκδικήσει την τρίτη πρόκρισή της σε τελικό τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχοντας στα υπέρ της το γεγονός ότι δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ στα φετινά παιχνίδια μακριά από το Μάντσεστερ (νίκες με Βαλένθια, Ρέιντζερς, Μπούρσασπορ και Τσέλσι, ισοπαλία με Μαρσέιγ).


Ο μόνος "πονοκέφαλος" του Ραλφ Ράνγκνικ ακούει στο όνομα Μπένεντικτ Χόβεντες (κεντρικός αμυντικός), ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς, ενώ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ενδεχομένως τον Ντάρεν Φλέτσερ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την ασθένειά του. Να σημειωθεί πως το Σαββατοκύριακο, ο πολύπειρος τεχνικός ξεκούρασε τους Βίντιτς, Εβρά και Γκιγκς.

Οι πιθανές συνθέσεις:
Σάλκε (4-4-2): Νόιερ, Ουτσίντα, Μέτσελντερ, Χόβεντες, Σαρπέι, Μπάουμγιοχαν, Ματίπ, Παπαδόπουλος, Χουράδο, Εντού, Ραούλ.
Μάντσεστερ Γιουν. (4-4-2): Φαν ντερ Σαρ, Ράφαελ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Νάνι, Κάρικ, Γκιγκς, Παρκ, Ρούνεϊ, Ερνάντες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog