Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Θέλουν όμως μπορούν να πουλήσουν στον Παναθηναϊκό;

 
Στον Παναθηναϊκό, μπορεί να αποφάσισαν να βγάλουν στο...σφυρί όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας τους, σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσουν χρήματα και να “βγάλουν” την επόμενη χρονιά, όμως και αυτή η λύση, δεν είναι σίγουρο ότι θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.



Οι “πράσινοι”, όπως έχει αποδειχτεί την τελευταία κυρίως διετία, δεν έχουν τους ανθρώπους ή τον “μηχανισμό” αν προτιμάτε, ώστε να μπορέσουν να πουλήσουν παίκτες τους στο εξωτερικό. Παρά τις επίμονες προσπάθειες που έγιναν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ώστε να απαλλαγεί το ρόστερ από ποδοσφαιριστές που δεν χρειάζονταν ή δεν ήταν κατάλληλοι για την ομάδα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού, κατάφερε μετά “κόπων και βασάνων”, να πουλήσει ουσιαστικά έναν μόνο παίκτη, τον Άντε Ρουκάβινα που πήγε στην Ντιναμό Ζάγκρεπ.

Όλοι οι υπόλοιποι που έφυγαν από την Παιανία, δόθηκαν ως “δανεικοί” και κάποιοι απ΄ αυτούς μάλιστα ξαναγύρισαν όπως ο Σίλβα
Κλέιτον.

Οι δυσκολίες που ενδεχομένως να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός σε αυτό το...ξεπούλημα που

φέρεται ότι θα επιχειρήσει είναι προφανείς. Μάλιστα η διοίκηση του “τριφυλλιού¨κάτω από την τεράστια οικονομική πίεση που αντιμετωπίζει, έκανε το...λάθος να διατυμπανίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι παραχωρεί ποδοσφαιριστές.

Πλέον όλοι και κυρίως οι ξένοι μάνατζερ γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην...ανάγκη και ως εκ τούτου, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός, ώστε να ρίξουν τις τιμές. Σε μια τέτοια περίπτωση, το δίλημμα για την διοίκηση των “πρασίνων” θα είναι τεράστιο. Θα αφήσουν να τους φύγει ένας καλός ποδοσφαιριστής, ο
Σισέ ή ο Λέτο για παράδειγμα με τα μισά χρήματα απ΄ όσο αξίζουν στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ή θα τον κρατήσουν, με το κόστος που συνεπάγεται για το μπάτζετ της ομάδας εν όψει ης νέας χρονιάς.

Το κακό για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την ΑΕΚ, είναι πως επί του παρόντος δεν φαίνεται...φως από πουθενά, ώστε να βγουν από το διοικητικό...τούνελ στο οποίο έχουν μπει. Σωτήρες τη σήμερον ημέρα και με αυτή ην μεγάλη οικονομική κρίση δεν υπάρχουν και οι δυο μεγάλες Αθηναϊκές ομάδες, πρέπει να βρουν εκ των έσω τον τρόπο αρχικά να...επιβιώσουν και στην συνέχεια να...ορθοποδήσουν οικονομικά και αγωνιστικά.


Ο Ζαουάντ
Ζαϊρί, μπορεί να φύγει από τον Πειραιά, καθώς θεωρείται απίθανο να του γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως δεν προβλέπεται να φύγει και  από την Ελλάδα. Ολυμπιακός Βόλου και Άρης είναι έτοιμοι να “κτυπήσουν” την πόρτα του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, μόλις μείνει ελεύθερος.

Τον Κώστα
Φορτούνη του Αστέρα Τρίπολης, θέλουν στον ΠΑΟΚ, όμως η μεταγραφή αυτή είναι πολύ δύσκολη για τον Δικέφαλο, αφού οι Αρκάδες θέλουν πολλά χρήματα.

Οριστικά φεύγει ο
Γκοβού από τον Παναθηναϊκό καθώς δεν αλλάζει...μυαλά. Η πρόσφατη κατσάδα του Φερέιρα, είχε αυτόν ως βασικό αποδέκτη.

Λέτε τώρα που ο
Μπάγεβιτς έφυγε από την Ομόνοια να “παίξει” ξανά για τον Παναθηναϊκό; Όλα είναι πιθανά...

Μήπως οι Αργεντινοί ξέρουν κάτι...παραπάνω και έγραψαν ότι ο
Μπαστία του Αστέρα, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό;
 
 
http://fotisbazakas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog