Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Δυνατός γρίφος...

 
Με κόπο καταλήγει κανείς στην κατανομή των ευρωπαϊκών εισιτηρίων για της ελληνικές ομάδες στη σεζόν 2011-2012. Ποια τα δεδομένα και τα σενάρια που ισχύουν.


Πονοκέφαλο, θέλοντας και μη, αποκτά κανείς βάζοντας... κάτω τα δεδομένα που ισχύουν για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια που αντιστοιχούν για τις ελληνικές ομάδες της σεζόν 2011-2012. Το ποιοι και με ποιον τρόπο θα κατορθώσουν να ταξιδέψουν εκτός συνόρων για την καινούργια αγωνιστική περίοδο δεν είναι εύκολη υπόθεση...

Σίγουρο αποτελεί πως ο Ολυμπιακός, ως πρωταθλητής, θα έχει θέση στο Champions League της νέας χρονιάς. Η ομάδα, δε, που θα τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ θα εξασφαλίσει την παρουσία της στον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Από εκεί και πέρα, τα δεδομένα για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές θέσεις είναι πολλά.


Αναλυτικά:

-Ο Κυπελλούχος θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι οφ του Europa League. Δηλαδή με μία πρόκριση θα βρεθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

-Όποιος κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ θα αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο και στη ζώνη των μη πρωταθλητών στο Champions League. Θα χρειαστεί να περάσει και από τη φάση των πλέι οφ για να προκριθεί στους ομίλους της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

-Ο δεύτερος των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θα αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Για να φτάσει στους ομίλους, θα χρειαστεί να περάσει και από τη φάση των πλέι οφ.

-Ο τρίτος των πλέι οφ θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Για να φτάσει στους ομίλους, θα χρειαστεί να περάσει από τον 3ο προκριματικό γύρο και τη φάση των πλέι οφ.

-Ο τέταρτος των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League ή δεν θα παίξει καθόλου Ευρώπη, ανάλογα με το ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.



Τα σενάρια που θα ισχύουν ανάλογα με το ποιος θα είναι ο Κυπελλούχος έχουν ως εξής:
-Η ΑΕΚ κατακτά το Κύπελλο και καταλαμβάνει την πρώτη θέση στα πλέι οφ: Η ΑΕΚ παίρνει το "εισιτήριο" για Champions League, ο δεύτερος των πλέι οφ παίρνει το "εισιτήριο" για τα πλέι οφ του Europa League, ο 3ος κατακτά μία θέση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και ο φιναλίστ του τελικού, Ατρόμητος, κερδίζει μία θέση στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

-H AEK κατακτά το Κύπελλο και καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ: Η ΑΕΚ παίρνει το "εισιτήριο" για τα πλέι οφ του Europa League, ο 3ος το "εισιτήριο" για τον 3ο προκριματικό του Europa League και ο 4ος αυτό του 2ου προκριματικού της δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

-Η ΑΕΚ κατακτά το Κύπελλο και καταλαμβάνει την τρίτη θέση των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας: Η "Eνωση" παίρνει το "εισιτήριο" για τα πλέι οφ του Europa League, ο 2ος το «εισιτήριο» του 3ου προκριματικού και ο 4ος αυτό του 2ου προκριματικού.

-Η ΑΕΚ κατακτά το Κύπελλο και την τέταρτη θέση των πλέι οφ: Η "Eνωση" παίρνει το "εισιτήριο" για τα πλέι οφ του Europa League, ο 2ος το "εισιτήριο" για τον 3ο προκριματικό και ο 3ος των πλέι οφ για τον 2ο προκριματικό του Europa.

-Ο Ατρόμητος κατακτά το Κύπελλο: Ο Ατρόμητος παίρνει το "εισιτήριο" του Κυπέλλου για τα πλέι οφ του Europa League, ενώ ο 5ος μένει εκτός Ευρώπης.
Μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ τους αναλυτικούς πίνακες όπως τους δημοσίευσε η Super League στην επίσημη ιστοσελίδα της.


Πηγή:  www.olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog