Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Φωνή λαού… οργή Ημί-Θεου

iraklis poreia diamartyrias

Στους δρόμους… Ξανά. Πέρασαν τις γιορτινές ημέρες με το μυαλό στη σημερινή μέρα. Οι οπαδοί του Ηρακλή βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα». Οργισμένοι για την αδικία σε βάρος της ομάδας, στην απόφαση μη αδειοδότησης, με το δίκαιο ερώτημα: «Όλοι οι άλλοι είναι νομότυποι;», ο κόσμος ξεχύνεται ξανά στους δρόμους. Σήμερα στις 8:00 το βράδυ το ραντεβού έχει δοθεί στην πλατεία της Καμάρας.



Χωρίς απογοήτευση, αλλά με σθένος και δύναμη, με τα… συστατικά του περσινού καλοκαιριού, ο λαός του Ημίθεου είναι αποφασισμένος και πάλι να… στείλει πολλαπλά μηνύματα. Ο κόσμος του αιώνια αδικημένου Ηρακλή, βγαίνει ξανά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και όπως λέει ένα γνωμικό… «Να φοβάσαι την οργή του υπομονετικού ανθρώπου».

Με το πάθος για δικαίωση και ισονομία να ξεχειλίζει και την πίστη στην ανατροπή να είναι μεγάλη, ο Ηρακλής σύσσωμος και ενωμένος, είναι ξανά στους δρόμους. Άλλωστε «Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον»!


Έρχονται… από παντού
Η σημερινή πρώτη οργανωμένη αντίδραση του λαού του Ηρακλή, ακολούθησε την αυθόρμητη εξόρμηση του κόσμου στους δρόμους της πόλης μετά την ενημέρωση της ΠΑΕ στο Κατσάνειο την περασμένη εβδομάδα. Στη βραδινή συγκέντρωση του κόσμου αναμένεται να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή από τους Ηρακλειδείς της πόλης, αντίθετα με τις «προβλέψεις» και εικασίες ορισμένων πως ο κόσμος έχει κουραστεί ψυχολογικά από την περσινή περιπέτεια και όλη τη χρονιά που πέρασε.
Αντίθετα ο κόσμος του Ηρακλή συσπειρώνεται στα δύσκολα, γίνεται γροθιά και μαζικά ανταποκρίνεται σ’ όλα τα καλέσματα. Όπως έγινε και πέρσι.

Πέραν των εντός των τειχών φιλάθλων της ομάδας, αρκετοί οπαδοί του Ηρακλή αναμένεται να ενώσουν τις φωνές τους με τους ομοϊδεάτες τους, ταξιδεύοντας από περιοχές κοντινές και μακρινές στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στο πρώτο μεγάλο συλλαλητήριο για την αδειοδότηση


http://www.metrosport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog