Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

"Να υπερασπιστούμε την ιστορία της ΑΕΚ"

 
 
Λίγα εικοσιτετράωρα έχουν απομείνει μέχρι τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου και στην ΑΕΚ το μόνο που σκέφτονται είναι η κούπα. Το πρωί της Τρίτης (26/4) οι ποδοσφαιριστές Σκόκο, Μάκος, Γεωργέας, Μανωλάς, Σάχα μίλησαν για το ματς με τον Ατρόμητο και όλοι συμφώνησαν: "Για τον κόσμο και την ιστορία μας".
 
Ο κόσμος της ΑΕΚ έδειξε και με το παραπάνω την συμπαράσταση του στην ομάδα, εξαντλώντας όλα τα εισιτήρια για τον τελικό και δείχνοντας στους παίκτες ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους για να επιστρέψουν στους τίτλους.

Η σειρά των παικτών έφτασε και το Σάββατο ανεξαρτήτου κατάστασης που θα βρεθούν, πρέπει να σηκώσουν το κύπελλο στον ουρανό του Αμαρουσίου. Το πάθος για την κούπα φάνηκε και στη δηλώσεις του, που όλοι έδειξαν πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.



Σκόκο: "Για τον κόσμο μας"

Ο Νάτσο Σκόκο αναφέρθηκε στον τελικό αναγνωρίζοντας πως η κατάκτηση του τροπαίου είναι μονόδρομος και για τον κόσμο, αλλά και για τους παίκτες.

"Πρέπει να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Ήταν πολύ άσχημο εκείνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχουν περάσει όμως δύο χρόνια από εκείνο τον παιχνίδι. Ανήκει στο παρελθόν Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε στους τίτλους και να υπερασπιστούμε την ιστορία του συλλόγου", δήλωσε αρχικά ο "υδραυλικός" και σχολίασε για το ματς με τον Ατρόμητο:

"Πολύ σημαντικό. Για τον κόσμο, για τους παίκτες, για την ομάδα, για όλους μας".

Γεωργέας: "Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο αγαπημένος παίκτης των οπαδών,  Νίκος Γεωργέας, δεν μάσησε τα λόγια του και αφού έστειλε το μήνυμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου, τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να παίξει και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

"Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Όταν φτάνει στον τελικό πάντα είναι έτοιμη να κατακτήσει το Κύπελλο. Θέλουμε να το κατακτήσουμε για να πάρει χαρά ο κόσμος. Να υπάρξει... εξιλέωση. Να μπούμε μετά με άλλη ψυχολογία στα πλέι οφ, γιατί η χρονιά δεν τελειώνει στο Κύπελλο. Να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".

- Για το ματς με τον Ατρόμητο

"Αυτό είναι θέμα προπονητή, για το πως θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα. Έχει καλές μονάδες. Παίζει βέβαια ρόλο και σε τι μέρα είσαι. Είναι ένα ματς, δεν έχει επαναληπτικό, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν φοβόμαστε τίποτα".

- Για την ευκαιρία να ξαναπάρει τίτλο

"Δεν είναι μόνο ότι εγώ έχω πάρει Κύπελλο με την ΑΕΚ. Όλοι θέλουν να γράψουν ιστορία με την ομάδα. Όλοι θέλουν να πάρουν το Κύπελλο. Όταν πρωτοήρθα στην ΑΕΚ, ήρθα για πάρω τίτλους γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Εντάξει πήρα δύο, έχασα και κάποιους, αλλά τώρα ήρθε πάλι η ώρα να σηκώσουμε το Κύπελλο".

- Για την σκέψη της απονομής

"Ναι, το φανταζόμαστε. Ζούμε για τη στιγμή αυτή. Ο κόσμος θέλει να πανηγυρίσει το Κύπελλο. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και σε αυτούς που θα είναι στο γήπεδο, και θα πανηγυρίζουν μαζί μας, αλλά και όσους δεν θα είναι".

Μάκος: "Είμαστε το φαβορί έξω από το γήπεδο, να το αποδείξουμε μέσα"

Ο Γρηγόρης Μάκος από την πλευρά του, αναφέρθηκε στον πρώτο τελικό της καριέρας του και για την μοίρα της ΑΕΚ που είναι καταδικασμένη να κυνηγάει τίτλους, ενώ τόνισε πως η κατάκτηση του τροπαίου, δεν σβήνει την ήττα στο Καραΐσκάκη.

"Είναι ένας τελικός και είναι κάτι που το κυνηγάει κάθε χρονιά η ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που είμαι σε τελικό και ήρθε την κατάλληλη στιγμή για μένα γιατί έκανα καλύτερη χρονιά από πέρυσι. Πρέπει να το δούμε σαν ενα απλό παιχνίδι. Ο περισσότερος κόσμος θα είναι μαζί μας. Επειδή είναι ένα μονό παιχνίδι κρύβει πολλές παγίδες. Τα περισσότερα θετικά είναι μαζί μας".

- Για το αν η κατάκτηση σβήσει την ήττα στο Καραισκάκη;

"Αυτό έγινε έμεινε και θα μείνει. Με την κατάκτηση του κυπέλλου θα δώσουμε κάποιες απαντήσεις αλλά δεν σβήνεται. Θα υπάρχει άγχος και για τους δύο. Εμείς είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα". 


sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog