Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Καραγκούνης: "Η Κροατία είναι δύσκολος αντίπαλος "


EURO 2008: Γιώργος Καραγκούνης


Ο 34χρονος διεθνής δήλωσε ότι πρέπει να ξεχαστεί το ματς της πρεμιέρας των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος απέναντι στη Γεωργία: 
"Το ματς με τη Γεωργία πέρασε. Δεν μπορούμε το χρόνο πίσω. Χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά θα τους καλύψουμε στη συνέχεια. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".




Για το ματς στην Κροατία: 
"Εντάξει, υπάρχει και η δεύτερη θέση. Αυτό που θα προσέξουμε είναι να μη δεχτούμε γκολ. Πρώτον για να κρατήσουμε το μηδέν και δεύτερον για να γεμίσουμε με άγχος τους αντιπάλους, όπως μας έκαναν και οι Γεωργιανοί. Χάσαμε δύο βαθμούς όμως έχουμε πίστη στις ικανότητες".

Για τη συνέχεια: 
"Είμαι πάντα αισιόδοξος, όμως ξέρουμε πως η Κροατία είναι δύσκολος αντίπαλος σε μια δύσκολη έδρα, αλλά στα δύσκολα έχουμε δείξει χαρακτήρα. Στην ομάδα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Εκτός από προπονητή, υπάρχουν και νέοι παίκτες που δεν έπαιζαν και σίγουρα όλο αυτό χρειάζεται κάποιο χρόνο για να έρθουν τα καλά τα αποτελέσματα. Βέβαια ο χρόνος είναι περιορισμένος κι αυτό το ξέρουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog