Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ανανέωσε ο Τζιμπούρ

AEK Athens' Rafik Djebbour jumps for the ball in front of Dundee United's Sean Dillon during their Europa League playoff round second leg soccer match in Athens August 26, 2010.


Παίκτης της ΑΕΚ θα εξακολουθήσει να είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ραφίκ Τζιμπούρ. O ποδοσφαιριστής  συμφώνησε με τη διοίκηση  και ανανέωσε τη συνεργασία του με τους "κιτρινόμαυρους" ως το 2013. 



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της με τον Rafik Djebbour για άλλα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2013".






Το οικονομικό


Ο Αλγερινός επιθετικός αμείβεται τούτη τη στιγμή με 600.000 ευρώ, ωστόσο από το 2011 και μέχρι το καλοκαίρι του 2013 οπότε και λήγει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε, θα πάρει αύξηση 100.000 ευρώ, ήτοι 700.000 ευρώ, συν διάφορα μπόνους όπως για κατάκτηση του πρωταθλήματος και για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog