Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Τζιμπούρ, Σκόκο και Μπλάνκο είναι πλέον το πρώτο μέλημα της διοίκησης της ΑΕΚ. Ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει καταθέσει την τελική πρόταση της Ενωσης και στους τρεις ποδοσφαιριστές, ελπίζοντας πως οι υποθέσεις αυτές θα κλείσουν με θετικό τρόπο για την ομάδα.
 

Ο Τζιμπούρ στις συναντήσεις που έχουν προηγηθεί έχει δείξει διάθεση να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ΑΕΚ, αν και πρόσφατο δημοσίευμα εφημερίδας της Αλγερίας, έκανε λόγο για το αντίθετο. Ο διεθνής επιθετικός ζητάει λίγο περισσότερα χρήματα, ενώ θέλει να μπει στο συμβόλαιο και σχετικά χαμηλή ρήτρα σε περίπτωση που κάποια ομάδα του εξωτερικού θελήσει να αγοράσει τα δικαιώματα του. 

Στον Σκόκο έχει προταθεί συμβόλαιο περίπου ίδιο με αυτό του Τζιμπούρ, χωρίς μπόνους συμμετοχών, κάτι που θέλει να συμπεριληφθεί η μεριά του ποδοσφαιριστή. 

Οσο για τον Μπλάνκο, η περίπτωση του είναι πιο πολύπλοκη, καθώς στον Αργεντινό η προηγούμενη διοίκηση είχε κάνει καλύτερη πρόταση για ανανέωση και κάπου εκεί στέκεται ο ποδοσφαιριστής. Ο Αδαμίδης ελπίζει πως η βελτιωμένη πρόταση που θα στείλει μέσα στις επόμενες ημέρες θα ικανοποιήσει τον Μπλάνκο και θα βάλει την υπογραφή του στην ανανέωση του συμβολαίου.





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog