Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος ενόψει του αγώνα με τη Γεωργία

                                         






Μιλώντας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Euro 2012, ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε αρχικά:







 "Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με τη Γεωργία. Η Κροατία είναι πιο οργανωμένη ομάδα. Είναι πιο ποιοτική.Το παιχνίδι με τη Γεωργία σίγουρα δεν ήταν καλό. Όμως δείξαμε θέληση για τη νίκη στο β' ημίχρονο. Αυτή τη θέληση πρέπει να τη βγάλουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτή τη θέληση περιμένω να δω".


Σχετικά με το σύστημα είπε: 
"Το 4-4-2 θα είναι το σύστημά μας, απλά χρειάζεται χρόνος για να το συνηθίσουν οι παίκτες μας. Για το ματς με την Κροατία, πρέπει να ψάξουμε να βρούμε κάτι που θα κάνει τους παίκτες μας να νιώσουμε πιο άνετα".
Όσον αφορά την Κροατία, τόνισε: 
"Ο αντίπαλος είναι ξεκάθαρος και στις τρεις γραμμές και αυτό θα πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Έχει και αυτός μειονεκτήματα και πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε. Θα μαρκάρουμε όλους τους παίκτες, αλλά θα το κάνουμε αυτό ως ομάδα, όχι ατομικά".

Μιλώντας για την ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Γεωργία στο "Γ. Καραϊσκάκης", τόνισε πως: 
"Το μοναδικό αρνητικό που μπορώ να πω είναι ότι δεν περίμενα να αποσυντονιστεί τόσο πολύ η ομάδα μετά το γκολ που δέχτηκε. Συνεχίζουμε όμως να πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας, καθώς αυτά που βλέπω στις προπονήσεις είναι θετικά.

Για το ποιο ήταν το σημείο αναφοράς στο ματς με τη Γεωργία:
"Η διάθεση και η αποφασιστικότητα που έδειξε στο β' μέρος η ομάδα για να γυρίσει το ματς. Είναι αλήθεια ότι ξεκινήσαμε με ρόμβο κόντρα στη Γεωργία. Αυτό αποσυντόνισε τους παίκτες και δεν δείξαμε αυτά που μπορούσαμε, όπως είχαμε κάνει και με τη Σερβία". 


Σχετικά με την τακτική, σχολίασε ότι: 
"Είμαστε μια ομάδα ενωμένη. Θα δούμε τι μας ταιριάζει περισσότερο, όσον αφορά στο σύστημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog