Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Αυτή είναι η υπόθεση Κοντρέρας

Αυτή είναι η υπόθεση Κοντρέρας 

ΠΑΟΚ και Πάμπλο Κοντρέρας είναι στα χαρακώματα και πλέον αυτό φαίνεται και από τις διαρροές που υπάρχουν εκατέρωθεν. Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι πάρα πολλά και πλέον αναδεικνύουν το πρόβλημα στη πραγματική του διάσταση.
 
 
Ας παραθέσουμε όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής και τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί.

Πρώτα απ όλα, είναι γνωστό πως το συμβόλαιο του Κοντρέρας λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Παρά τις όποιες συζητήσεις έγιναν πέρυσι, όταν ο Χιλιανός αρνήθηκε την πρόταση τρία επί 400 που του είχε κάνει ο Παντελής Κωνσταντινίδης αυτές σταμάτησαν. Ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ του πρότεινε πως για να επεκτείνει το συμβόλαιό του για τρία χρόνια, θα έπρεπε πρώτα να δεχτεί μία μείωση αποδοχών τον πρώτο, δηλαδή αυτόν που τρέχει τώρα.

Ο Κοντρέρας συμμετείχε στις εκδηλώσεις της εθνικής Χιλής και εμφανίστηκε καθυστερημένα στη ζωή του ΠΑΟΚ. Ο κακός χειρισμός της ΠΑΕ, εκτός του ότι ο παίκτης είναι απλήρωτος, δεν αφορά μόνο αυτό το κομμάτι, αλλά το ότι μπήκε σε μία διαδικασία να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο να διακόψει τις διακοπές του για να βοηθήσει στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Χιλιανός αρνήθηκε, αλλά υπήρξαν και προστριβές εντός αγωνιστικού τμήματος για το γεγονός αυτό. Υπήρξε διαφορά φιλοσοφίας των στελεχών της ΠΑΕ.

Όταν επέστρεψε, η αγωνιστική του συμπεριφορά στον αγώνα με την Καρπάτι ενόχλησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που σε εκείνο το παιχνίδι έπαιζαν τέσσερα εκατ. ευρώ. Ήταν ο πρώτος αγώνας που ο Χιλιανός αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τους τρεις συνολικά. Ακολούθησε αυτός στο Καζάν και αυτός στη Τούμπα εναντίον του Παναθηναϊκού. Και στους δύο έκανε λάθη εξόφθαλμα, που έκαναν έξαλλη την ΠΑΕ. Ποδιά σε αντίπαλο ενώ είναι τελευταίος παίκτης στο Καζάν, σε σημείο του αγώνα ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά στο σκορ και έλεγχε το παιχνίδι, φάση που έφερε τον τραυματισμό του καλού Αρίας εκείνο το βράδυ και αστείο φάουλ στον Λέτο που έφερε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στη Τούμπα.

Ο Ζήσης Βρύζας αναγκάστηκε να μιλήσει μαζί του σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Το ραντεβού έγινε και κάπου εκεί ο Χιλιανός μίλησε για πρόταση της Κόλο – Κόλο, η οποία σύμφωνα με τον Κοντρέρας του δίνει 400 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.

Ο Βρύζας, συζήτησε το θέμα και με τον Ζαγοράκη αλλά και τον Κωνσταντινίδη. Οι τρεις τους κατέληξαν πως ο Κοντρέρας εμφανίζει την πρόταση της Κόλο – Κόλο για να πιέσει για το νέο του συμβόλαιο. Όμως με τη συμπεριφορά του από την αρχή της σεζόν, αν υπέκυπταν στα θέλω του θα έχαναν την ομάδα. Καταλήγουν πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τον ανανεώσει, πόσο μάλλον με περισσότερα χρήματα από αυτά που λέει ο Κοντρέρας πως του δίνει η Κόλο – Κόλο. Επίσης καταλήγουν σε μία απόφαση να σκληρύνουν τη στάση απέναντί του.

Επειδή όμως ο παίκτης είναι απλήρωτος δεν μπορούν να πάρουν μέτρα του στυλ «προπόνηση με την ομάδα νέων» που έπεσε σε κάποια φάση στο τραπέζι. Η απόφαση αυτή, άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα όταν επικαλέστηκε τραυματισμό και η μαγνητική που του έγινε ήταν καθαρή.

Ο παίκτης μιλούσε για πόνους, για ενοχλήσεις και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει στην Ιρλανδία. Όμως πριν τον αγώνα της Τρίπολης ήταν μια χαρά. Ο Κοντρέρας αποκλείστηκε μετά από διοικητική απόφαση.

Το δήλωσε και ο ίδιος στην εφημερίδα Μέτροσπορτ, κάτι που ήταν αληθινό, αλλά είπε και πράγματα που δεν ευσταθούσαν, όπως ότι θέλει να παίξει εναντίον του Παναιτωλικού. Η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική, αφού η άδεια μίας ημέρας που ζήτησε, είναι αρκετή για να τον βγάλει εκτός αποστολής στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφού λόγω τζετ λαγκ θα μπει αποστολή χωρίς ουσιαστικά προπόνηση.

Κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ επέλεξε να βγάλει προς τα έξω πως ζήτησε μία ημέρα και πήρε τρεις, θέλοντας να βάλει τέλος στην παρουσία του ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Επιβεβαιώνοντας με τον πλέον γλαφυρό τρόπο, πως θεωρεί τον παίκτη ξένο σώμα.

Ήδη, αυτή τη στιγμή εμφανίζονται δημοσιεύματα που φέρνουν την Κόλο – Κόλο να μιλάει με τον Κοντρέρας, αλλά στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως αυτό είναι δικά του τρικ για να πιέσει την ΠΑΕ να περάσει το δικό του.

Η κατάσταση είναι η πλέον κρίσιμη στη φάση που περνάνε ΠΑΕ και παίκτης και πολλά θα φανούν στην συνέντευξη Τύπου που έρχεται.

Πρέπει να σημειωθεί πως ακούγονται πολλά και για τις δύο πλευρές τα οποία δεν καταφέραμε να διασταυρώσουμε και δεν μπορούμε να παραθέσουμε ως αντικείμενο έρευνας στη παρούσα φάση. Θα πρέπει και ο ίδιος ο Κοντρέρας να επιστρέψει για να παρουσιάσει τη θέση του, όπως βέβαια και ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει στη δημόσια τοποθέτηση που έρχεται να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.

paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog