Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr στην Αθήνα θα μεταβούν οι Ζαγοράκης, Κατσαρής και Σαχπατζίδης προκειμένου να ρυθμίσουν τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο και πιο συγκεκριμένα το πρωτογενές που φτάνει τα 11 εκατ. ευρώ.


 
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να κινηθεί πιο δυναμικά τις επόμενες ημέρες ως προς το θέμα των χρεών που έχει το σωματείο προς το Δημόσιο. Όπως είναι γνωστό το βεβαιωμένο χρέος αγγίζει τα 20,7 εκατ. ευρώ, ενώ το πρωτογενές είναι στα 11 εκατ. Στην ΠΑΕ θέλουν να προχωρήσουν σε μια ρύθμιση και γι’ αυτό τον λόγω αποφασίσθηκε να μεταβούν στην Αθήνα και να απευθυνθούν στο Υπουργείο Οικονομικών, αλλά και στις ηγεσίες των κομμάτων.
Τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψουν στην Αθήνα οι Θανάσης Κατσαρής, Θόδωρος Ζαγοράκης και Γιώργος Σαχπατζίδης προκειμένου να συναντήσουν τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και  Υπουργό Οικονομικών και να ζητήσουν μια ρύθμιση του πρωτογενούς χρέους που φτάνει τα 11 εκατ. ευρώ. Στον Δικέφαλο πιστεύουν πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτή η κίνηση από την στιγμή που υπάρχει μια Κυβέρνηση ενότητας από τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ, αλλά και του Λαός.

Στην ΠΑΕ θέλουν να προχωρήσουν με τα χρέη γιατί όπως λένε: «Όσο αφήνουμε το θέμα αυτό ανοιχτό κάποια στιγμή θα το βρούμε μπροστά μας και θα το φορτωθούμε εμείς». Έτσι λοιπόν ανοίγει το κεφάλαιο οφειλές προς το δημόσιο με την προσδοκία ότι θα κλείσει θετικά και η υπόθεση δεν θα μείνει για μια ακόμα φορά στα λόγια.