Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Στοίχημα για Σ/Κ


Πέρασμα από Αγγλία για…


Μάντσεστερ Σιτι-Νιούκαστλ
, με το κουπόνι στοιχήματος να φωνάζει για τον άσο, που προσφέρεται σε απόδοση 1,30 από την bet365, παρότι πρόκειται για την αναμέτρηση μεταξύ των δύο αήττητων ομάδων της Premiership. Οι «πολίτες» είναι πρώτοι στη βαθμολογία, έχοντας εξαιρετική πορεία και έχοντας ένα 10-1-0. Η Νιούκαστλ εκπλήσσει και βρίσκεται 3η στον βαθμολογικό πίνακα, τρέχοντας ένα ρεκόρ 7-4-0. Καλύτερο σημείο πονταρίσματος του αγώνα τα γκολ, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν τουλάχιστον τρεις φορές σε κάθε ματς και τους φιλοξενούμενους τουλάχιστον δύο. Η νίκη της Σίτι με ένα γκολ διαφορά (απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος) προσφέρεται σε απόδοση 4,00 από τηνbet365.


Έβερτον-Γουλβς, με τις δύο ομάδες να καίγονται το ίδιο για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι φεύγουν με σκυμμένο κεφάλι από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ σε κάθε περίπτωση δύσκολα βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Αξιοσημείωτο πάντως ότι πάνω από τα μισά γκολ που έχουν πετύχει έως τώρα μπαίνουν στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Οι «λύκοι» μπορεί να προέρχονται από νίκη (3-1 επί της Γούιγκαν) όμως προηγουμένως μετρούσε οχτώ ματς χωρίς τρίποντο. Τις τρεις τελευταίες φορές που έφυγε από την έδρα της, έχασε, έχοντας δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ. Από την άλλη, ούτε η Έβερτον είναι να περηφανεύεται για την άμυνα της, με την επιλογή πονταρίσματος σε ακριβές σκορ (2-0, 2-1 σε απόδοση 7,50 και 8,00 από την bet365 αντίστοιχα) να είναι η καλύτερη.


Και Στόουκ-ΚΠΡ
, με το στοίχημα των γηπεδούχων να είναι η άμεση επιστροφή στις νίκες, καθώς τρέχει ένα ρεκόρ 1-1-5, κάνοντας μάλιστα τρεις σερί ήττες. Η Στόουκ προσπαθεί να σκοράρει από στημένες φάσεις αλλά ούτε οι μισές από αυτές δε βρίσκουν δίχτυα. Η ΚΠΡ βγαίνει από ένα τρίγωνο δύσκολων αγώνων με Τσέλσι, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι έχοντας κερδίσει μόνο την πρώτη και παλεύοντας άξια την τρίτη. Έχει πολύ χαμηλό ποσοστό ευστοχίας, όμως απέναντι στη Σίτι σκόραρε δύο φορές και απέναντι στη Στόουκ στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα τουλάχιστον τρεις φορές. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1,83 από την bet365, αλλά και τα γκολ του αγώνα, με το ενδεχόμενο να μπουν πάνω από 2 ή 3 στον αγώνα να προσφέρεται σε απόδοση 1,95 από την bet365.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog