Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Γεμίζουν τα ταμεία του ΠΑΟΚ



Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό, μιας και σημειώθηκε τρίτη σερί νίκη στην Ευρώπη και μάλιστα με καθαρό σκορ (υπενθυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει την Βαλερένγκα με 0-2 και 3-0), το επίσης σπουδαίο είναι η εισροή τουλάχιστον 3 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ.


Τα μπόνους πρόκρισης, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τα χρήματα από πιθανούς πόντους στους ομίλους, αλλά και τα εισιτήρια από τουλάχιστον τρία παιχνίδια, φέρνει ένα άκρως ικανοποιητικό "πακέτο" στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, που θα μπορέσει να κλείσει τρύπες, να τακτοποιήσει υποχρεώσεις και παράλληλα να κοιτάξει με μεγαλύτερη άνεση το πως θα ικανοποιηθούν τα "θέλω" και οι ανάγκες του Λάζλο Μπόλονι για μετεγγραφές.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" βρίσκεται σε καλό δρόμο, άμεσα αναμένεται να τακτοποιηθεί το θέμα και με τους νέους επενδυτές, οι οποίοι ήδη έχουν βάλει "ζεστό" χρήμα στην ομάδα, άρα η αισιοδοξία περισσεύει στην συμπρωτεύουσα και λογικό είναι. Βέβαια, θα πρέπει να γίνει και το δεύτερο βήμα στην Ουκρανία, ώστε να μην χυθεί όλη η καρδάρα με το γάλα. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, φάνηκε και την Πέμπτη αυτό...

paokmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog