Την ώρα που ο κόσμος του Παναθηναϊκού «βράζει», οι μέτοχοι συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από τα συντρίμμια του «τριφυλλιού»! Στηρίζει Φερέιρα η διοικούσα επιτροπή.


 
Τι και αν το πτώμα του Παναθηναϊκού περιφέρεται στα γήπεδα της Ευρώπης και δεν υπάρχει ούτε... σάλιο για να ενισχυθεί η ομάδα; Τι και αν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ο κόσμος βράζει με όσα βλέπει να γίνονται στην αγαπημένη του ομάδα;
 
Ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης και οι Βγενόπουλος, Πατέρας, Γιαννακόπουλος συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να μην κάνουν τίποτα για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο. Υπό φυσιολογικές συνθήκες τα τηλέφωνα και των τεσσάρων θα έπρεπε να είχαν πάρει... φωτιά. Αλλά είπαμε. Υπό φυσιολογικές συνθήκες. Εξάλλου στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό και με τη μεγαλύτερη ευθύνη να βαραίνει τον Τζίγκερ, τίποτα δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, με το «πράσινο» καράβι να πηγαίνει με μαθηματική ακριβεία στα... βράχια!
 
Παραμένουν, λοιπόν, αδιάφοροι και εξαφανισμένοι. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, πάντως, δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Ήδη γίνονται συζητήσεις για δυναμική αντίδραση και τις επόμενες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει το πού, το πότε και ο τρόπος της διαμαρτυρίας.
 
 
Στηρίζουν Φερέιρα
 
Για την επόμενη μέρα μετά το «κάζο» κόντρα στη Μακάμπι κλήθηκαν να βρουν λύση οι τέσσερις της διοικούσας επιτροπής. Γόντικας, Πολέμης, Χατζηνικόλαου και Σπηλιωτόπουλος είχαν επαφές και αποφάσισαν ότι στηρίζουν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και πως η θέση του στον πάγκο του «τριφυλλιού» δεν μπορεί να κριθεί από τόσο νωρίς. Παράλληλα, τέθηκε επί τάπητος το ενδεχόμενο προστίμου στους παίκτες, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί με βάση την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.