Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Απέκτησε τον Ντίκο ο Άρης


O Κόντης μαζί με το νέο απόκτημα της ΠΑΕ
Στην ανακοίνωση της απόκτησηςτου Φράνσις Ντίκο προχώρησε η ΠΑΕ Άρης το μεσημέρι της Τετάρτης. «Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Ξέρω ότι έρχομαι σε ένα μεγάλο κλαμπ, σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας», ανέφερε ο Γκανέζος αμυντικός, που έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους».


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Γκανέζου κεντρικου αμυντικού Francis Dickoh για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 13/12/1982, έχει ύψος 1.87 και είναι 80 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της B.93 το 1999. Από το 2001-2003 αγωνίστηκε στη Farum. Από το 2003-2006 φόρεσε τη φανέλα της Nordsjaelland σε 103 παιχνίδια και σκόραρε 6 φορές. Από το 2006-2010 αγωνίστηκε στην Ολλανδία με την Utrecht, σε 93 αγώνες και σκόραρε 5 φορές. Πέρυσι με τη φανέλα της Hibernian στη Σκωτία είχε 2 γκολ σε 28 συμμετοχές. Είναι 13 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Γκάνας».


Μετά τις υπογραφές των συμβολαίων, ο Ντίκο
δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη: «Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Ξέρω ότι έρχομαι σε ένα μεγαλο club , σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Αυτό που υπόσχομαι από την πλευρά μου είναι μεγάλη προσπάθεια ώστε να καταφέρω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα. Ξέρω ότι έχουμε πολύ φανατικούς οπαδούς και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ μπροστά σε αυτούς και να προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να τους κάνουμε χαρούμενους».


Προχωράει για Ρεντερία


Στο μεταξύ, στο πρόσωπο του Γουασόν Ρεντερία φαίνεται ότι βρήκε τον εκλεκτό για τη στελέχωση της επιθετικής γραμμής ο Άρης και για το λόγο αυτό προσπαθεί να ολοκληρώσει όσο δυνατόν συντομότερα τις συζητήσεις μαζί του, προκειμένου ο Κολομβιανός επιθετικός να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη.


Αρχικά είχε γίνει μια συζήτηση, όπου διαπιστώθηκε μια μικρή απόσταση στο οικονομικό κομμάτι της τάξης των 50.000 ευρώ το χρόνο, αλλά φαίνεται πως με αμοιβαίες υποχωρήσεις και αυτή θα ξεπεραστεί, καθώς ασφαλώς αυτή η διαφορά δεν είναι ικανή να χαλάσει τη συνεργασία.


Επομένως πλέον, αν ο Κολομβιανός επιθετικός δεχθεί να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες θα ανάψει το «πράσινο φως», τότε θα αποκτηθεί κανονικά, επανδρώνοντας το ρόστερ του Άρη.

in.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog