Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

AEK - Ντιναμό Τιφλίδας 1-0 video


Τη στιγμή που οι πάντες στο ΟΑΚΑ είχαν αρχίσει να συμβιβάζονται με τη «λευκή» ισοπαλία στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Τιφλίδας, ήρθε το γκολ του Χοσέ Κάρλος στο 87' να δώσει την πολύτιμη νίκη (1-0) στους «κιτρινόμαυρους» και να τους βοηθήσει να πάνε με άλλον αέρα στον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας.

  Η Ένωση έχει πλέον το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που οι Γεωργιανοί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έδειξαν ότι μπορούν να απειλήσουν.
Αρκεί, βέβαια, σε αυτό το διάστημα που μεσολαβεί, ο Μανόλο Χιμένεθ να μπορέσει να διορθώσει τα κακώς κείμενα, κυρίως στην ανάπτυξη, αφού από πλευράς ποιότητας δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες.


Οι περίπου δέκα χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, δεν θα δυσκολευτούν να ξεχάσουν το θέαμα που παρακολούθησαν στο πρώτο ημίχρονο. Κάτι περισσότερο από αργή και εντελώς προβλέψιμη η Ένωση, δεν κατόρθωσε να απειλήσει σχεδόν ούτε μια φορά ουσιαστικά την εστία του Λορία.


Με εμφανέστατη την αδυναμία στην ανάπτυξη, οι «κιτρινόμαυροι» μόλις και μετρά βίας κατόρθωναν να αλλάξουν παραπάνω από... τρεις φορές σωστά την μπάλα, με συνέπεια όλες τους οι (υποτυπώδεις) επιθέσεις να γίνονται εύκολη λεία για τους αμυντικούς της Ντιναμό.
Λυμπερόπουλος, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος και Γκούντγιονσεν, μπορεί να άλλαζαν συνεχώς θέσεις από τη μέση και μπροστά, πλην όμως δεν κατάφερναν τίποτε, αφού κανείς τους δεν ήταν σε θέση να οργανώσει. Ίσως γιατί όλοι, πλην του Κάρλος, είναι επιθετικοί και η εμμονή του Χιμένεθ να τους «χωρέσει» στην ενδεκάδα, περισσότερο ζημιά κάνει, παρά βοηθάει.


Ο Λυμπερόπουλος αργός και σε κίνηση και σε σκέψη, καθυστερούσε σχεδόν πάντα την ανάπτυξη της ΑΕΚ, ο Μπέλεκ με κάποιες εξάρσεις, αλλά... ως εκεί, ο Γκούντγιονσεν να προσπαθεί, αλλά να κάνει «μπαμ» ότι είναι ανέτοιμος και ο Χοσέ Κάρλος... χαμένος κάπου ανάμεσά τους, συνέθεσαν μια τετράδα, από την οποία κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει πολλά πράγματα.
Την ίδια στιγμή, ο Καφές πήρε ελάχιστες πρωτοβουλίες στον οργανωτικό τομέα κι έτσι δεν ήταν... σπάνιο το φαινόμενο να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι ο Γεωργέας!


Στην άλλη πλευρά του λόφου, η Ντιναμό βρήκε τα πράγματα πολύ ευκολότερα απ' ότι θα τα περίμενε και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα να περιορίσει τους κινδύνους για την εστία του Λόρια. Καλά στημένοι στην άμυνα οι Γεωργιανοί, με ηρεμία στο παιχνίδι τους δεν απειλήθηκαν καθόλου, πλην όμως από τη μέση και μπροστά ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη.
Το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα στην επανάληψη, με εξαίρεση περίπου ένα δεκάλεπτο από το 60' και μετά, όταν η είσοδος του Λεονάρντο έδωσε κάτι παραπάνω σε ρυθμό στους «κιτρινόμαυρους».
Και πάλι, όμως, οι όποιες καλές φάσεις βγήκαν από σουτ έξω από την περιοχή, παρά από οργανωμένες προσπάθειες, με το έργο των Γεωργιανών στην άμυνα να παραμένει σχετικά εύκολο.
Έτσι, η φάση του 78', με τον Μπέλεκ να μπαίνει μόνος του στην περιοχή, αλλά να καθυστερεί όσο... χρειαζόταν, ώστε να τον προλάβει και να βάλει την προβολή ο Κοσκχάτζε, ήταν ουσιαστικά η... προτελευταία του αγώνα, αφού στην τελευταία ήρθε το γκολ του Χοσέ Κάρλος.





ΑΕΚ - Ντιναμό Τ. / Γκολ Χοσέ Κάρλος by geokleo



ΣΚΟΡΕΡ: 87' Χοσέ Κάρλος


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σάιμον Λι Έβανς (Ουαλία).


ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -


ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 46' Μάκος, 66' Γεωργέας, 67' Μανωλάς, 90' Καφές - 8' Γιάγκουε, 65' Χίσκο, 79' Κοσχκάτζε.




ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Μανωλάς, Δέλλας (32' Κάλα), Καράμπελας, Μάκος, Καφές, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Γκούντγιονσεν (80' Λαγός), Λυμπερόπουλος (56' Λεονάρντο).


ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ: Λόρια, Τομασβίλι, Κοσχκάτζε (83' Πιρτσκαλάβα), Καχελισβίλι (61' Κότο), Μίκελ, Οντικάτζε, Γιάγκουε, Ρεχβιασβίλι, Κακουμπάβα, Χίσκο (89' Λεβκτβάτζε), Κβεκβεσκίρι.


sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog