Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

"Ήρθε η ώρα να φύγει ο Λέτο"



Ο μάνατζερ του Σεμπαστιάν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον πελάτη του, όμως το καλοκαίρι θα πρέπει να κάνει το επόμενη βήμα στην καριέρα του.


 
Ο Αργεντινός άσος ήρθε πριν δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό και η παρουσία του συνδυάστηκε με πρωτάθλημα και Κύπελλο για τους πράσινους. Όλα τα καλά όμως έχουν και ένα τέλος και όπως φαίνεται αυτό θα έρθει το καλοκαίρι.

Όλα αυτά σύμφωνα με τον μάνατζερ του Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος με δηλώσεις του στο Goal News άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον πελάτη του.
 
Αναλυτικά τα όσα είπε ο γνωστός μάνατζερ:

Είναι αλήθεια πως είχατε επαφές με τον κ. Γόντικα πριν δέκα ημέρες και πως θα έρθετε στην Ελλάδα στις 10 Απριλίου;

"Με πήρε τηλέφωνο χθες ο Σεμπαστιάν και μου είπε ότι γράφτηκε στην Ελλάδα κάτι τέτοιο, αλλά δεν ισχύει. Τελευταία φορά που μίλησα με τον κ. Γόντικα ήταν πριν κανένα μήνα. Ότι θα έρθω στη χώρα σας είναι αλήθεια.

Το έχω προγραμματίσει για την άλλη εβδομάδα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς πότε".

Για ποιο λόγο θα έρθετε;

"Για δουλειές. Δεν θα πάω μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ισπανία, την Τουρκία, την Αγγλία για επαφές που πρέπει να γίνουν".

Ποια είναι τα δεδομένα στην υπόθεση του Λέτο και πως βλέπετε το μέλλον του;

"Το δεδομένα είναι ότι ο Λέτο υπέγραψε πριν από δυο καλοκαίρια 5ετες συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και αισθάνεται ασφαλής στην ομάδα. Είναι επίσης ικανοποιημένος από την ομάδα, καθώς έχει παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και έχει πολύ καλή σχέση με τον κόσμο.

Θα έλεγα πάντως ότι τον Ιούνιο είναι η στιγμή να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλον Ευρωπαϊκό σύλλογο. Αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στην περίπτωση που υπάρχει πρόταση συμφέρουσα για τον Παναθηναϊκό και τον Λέτο.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Κανένα φαξ, κανένα χαρτί. Απλώς κάποιοι άνθρωποι από διάφορες ομάδες με έχουν ρωτήσει ποια είναι η κατάσταση και διάφορες λεπτομέρειες". 


www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog