Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Κουνάει μαντίλι ο Μπλάνκο

Κουνάει μαντίλι ο Μπλάνκο

Ο μάνατζερ του Ισμαέλ Μπλάνκο ζήτησε χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΚ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Αργεντινός επιθετικός, όπως όλα δείχνουν, από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται με άλλη φανέλα.


Ο εκπρόσωπος του επιθετικού της Ένωσης, Γκουστάβο Οναϊντία τόνισε σήμερα το πρωί στον πρόεδρο του «δικεφάλου», Σταύρο Αδαμίδη πως η πρόταση της ΑΕΚ είναι μεν σεβαστή, αλλά ζήτησε χρόνο για να απαντήσει καθώς θέλει να διερευνήσει την αγορά.

Ουσιαστικά, όμως, ο Αργεντινός μάνατζερ κλείνει την πόρτα στην Ενωση καθώς ανέφερε πως ο Μπλάνκο επιθυμεί ομάδα που θα του προσφέρει τριετή συνεργασία με συνολικά «καθαρές» οικονομικές απολαβές 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ . Ο Αδαμίδης, μάλιστα, φέρεται να μετέφερε στον Οναϊντία πως η ΑΕΚ δεν θα περιμένει για πολύ.

Πλέον, ο Ισμαέλ Μπλάνκο θα πρέπει να θεωρείται εκτός ομάδας από το καλοκαίρι και έπειτα, αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και η Ενωση δεν μπορεί να του δώσει τα χρήματα που ψάχνει.


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog