Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Τα... γούστα πληρώνονται!


Τα... γούστα πληρώνονται!
Όχι ένα, αλλά δύο καλά συμβόλαια... θα στερηθεί ο ΠΑΟΚ λόγω των προστίμων που έχει κληθεί να πληρώσει τη φετινή σεζόν για τη συμπεριφορά των οπαδών του! Το κοντέρ έχει γράψει 531.000 ευρώ για φέτος και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών!


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει περιέλθει σε πολύ δύσκολη θέση αρκετές φορές, καθώς όλοι γνωρίζουν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και πολλές φορές τα χρηματικά ποσά που έχει αναγκαστεί να πληρώσει ή να μη βάλει στα ταμεία της είναι θηλιά στο λαιμό.

Το ευρώ δεν περισσεύει σε καμία περίπτωση και τα 531.000 ευρώ που έχει δεχθεί ως πρόστιμα όλη τη χρονιά είναι ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Με απλά λόγια... ο ΠΑΟΚ χάνει τη δυνατότητα για μια πολύ καλή μεταγραφή ή ακόμη και να πληρώσει μέρος από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.
Στα 531.000 ευρώ θα πρέπει κανείς να προσθέσει και τα χρήματα που χάνει η ομάδα από τα εισιτήρια, τις διαφημίσεις και τους χορηγούς, καθώς οι τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στερούν μία ακόμη πηγή εσόδων στην ΠΑΕ.

Οι ποινές που έχουν επιβληθεί στον Δικέφαλο την τελευταία εξαετία υπολογίζεται ότι φτάνουν στο ποσό των τεσσάρων (!!!) εκατομμυρίων ευρώ... Ποσό τεράστιο για μια ΠΑΕ όπως αυτή του ΠΑΟΚ, καθώς οι εκάστοτε διοικήσεις είναι υποχρεωμένες να... ματώνουν για να βγάλουν από τα ταμεία τους αυτά τα ποσά.


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog