Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Άγριο «χέρι» από Φερέιρα!

Άγριο «χέρι» από Ζεσουάλδο!

Η... τουριστική εμφάνιση των παικτών του στις Σέρρες «τρέλανε» τον Φερέιρα, ο οποίος στα έχωσε στους παίκτες του!

Οι... καμπάνες της Μητρόπολης χτύπησαν για τα καλά στις Σέρρες. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε σαν σχολείο που πάει πενθήμερη εκδρομή και η αποκρουστική αυτή εικόνα δεν μπορούσε να περάσει έτσι από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έβαλε χοντρό «χέρι» στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης. Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος είπε: «Αυτό το πράγμα που παρουσιάσαμε δεν είναι Παναθηναϊκός. Δεν ήταν εικόνα αυτή. Σας είπα να μην την πατήσουμε όπως στη Λάρισα και εμείς ήμασταν χειρότεροι. 

Περπατάγατε μέσα στο γήπεδο. Είστε επαγγελματίες, αν το έχετε ξεχάσει. Αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας, όπως έκανα και εγώ μετά το παιχνίδι. Είστε από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ελλάδα και πρέπει να το δείχνεται μέσα στο γήπεδο.
 Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και το έχουμε πει πολλές φορές. Έχουμε δύο ματς μέχρι το τέλος και πρέπει να τα πάρουμε. Να βγάλουμε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα και με τον κόσμο μας, που μας έχει στηρίξει και δεν μπορεί να βλέπει αυτό το θέαμα. Δεν είναι μόνο καλό για την ομάδα να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για εσάς. Είναι υποχρέωσή μας να βελτιωθούμε», είπε αρχικά και απευθυνόμενος στους αρχηγούς τόνισε:
«Θέλω και από εσάς σαν πιο έμπειροι να βοηθήσετε και τα υπόλοιπα παιδιά, να... ξυπνήσουμε σαν ομάδα και να δείξουμε πρόσωπο ανάλογο με αυτό στα ντέρμπι. Πρέπει να δώσετε και στους υπόλοιπους να καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog