Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Χάνει Σέρρες o Παπαστεριανός, γεμίζουν οι τσέπες

Iraklis Logo
Οπως αναμενόταν, ο τραυματισμός του Μανώλη Παπαστεριανού είναι σημαντικός. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη έδειξε ότι...  

η κάκωση είναι εκτεταμένη κάτι που σημαίνει ο νεαρός μέσος του Ηρακλή θα χάσει σίγουρα τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό και στη συνέχεια θα εξεταστεί ξανά ώστε να φανεί πότε θα επιστρέψει στη δράση.

Η προετοιμασία των παικτών του Ουζουνίδη για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό αρχίζει με απογευματινή (17:00) προπόνηση στην Μίκρα, την Δευτέρα (οι παίκτες έχουν ρεπό και την Κυριακή). Θα απουσιάσουν οι Γιάκομπ, Mάρα, Σίσιτς, οι οποίοι εξασφάλισαν άδεια από την ΠΑΕ.
Στο μεταξύ μέσα στις επόμενες μέρες οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή θα δουν το χρώμα του χρήματος. "Οι δύο επόμενες εβδομάδες, είναι εβδομάδες πληρωμών για την Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν πληρωμές παλαιών εκκρεμοτήτων, ενώ την αμέσως επόμενη οι πληρωμές θα συνεχιστούν σε μεγάλο εύρος", αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.





www.sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog