Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Σοκ με Τζιόλη, 4 μήνες εκτός

Σοκ με Τζιόλη, 4 μήνες εκτός
Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης που τραυματίστηκε -πολύ σοβαρά όπως αποδείχθηκε- στα τελευταία... δευτερόλεπτα του νικηφόρου αγώνα της εθνικής με τη Λετονία στο Καραϊσκάκη.   


Ο 25χρονος της Σανταντέρ αποχώρησε στο φινάλε με αφόρητους πόνους, μετά από σύγκρουση με αντίπαλό του, και αφού οι γιατροί στο γήπεδο τον εξέτασαν τον έστειλαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Έλληνας μέσος έκανε εξετάσεις που έδειξαν πως έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα κνήμης, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις μήνες, ανάλογα με την εξέλιξη της θεραπείας.


"Πονοκέφαλος" για Σάντος
Ο τραυματισμός του Τζιόλη, σε συνδυασμό με την απουσία του Πρίττα και την τιμωρία του Τοροσίδη, δημιουργεί έξτρα πρόβλημα στον Φερνάντο Σάντος εν όψει του αγώνα με το Ισραήλ την ερχόμενη Τρίτη και πάλι στο Καραϊσκάκη.
Για τον λόγο αυτό ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε σήμερα τους Γρηγόρη Μάκο και Γιάννη Μανιάτη, για να ενισχύσει την ομάδα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να προορίζονται για αντικαταστάτες των Τζιόλη και Τοροσίδη.




www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog