Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Συγκίνηση στα Τέμπη



Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε στα Τέμπη το ετήσιο μνημόσυνο για τα έξι "αετόπουλα" που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους σε τραγικό δυστύχημα πριν 11 χρόνια. Στο χώρο που βρίσκονταν το μνημείο είναι παρόντες περίπου 400 οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι είχαν μετακινηθεί από την Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.


 

Μέσα σε συγκινησιακό και φορτισμένο κλίμα τελέστηκε το μνημόσυνο για τους έξι οπαδούς του "Δικεφάλου του Βορρά", που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών πριν από 11 χρόνια και συγκεκριμένα στις 4 Οκτωβρίου του 1999 (μετά την αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό 1-1, το πούλμαν που μετέφερε τα έξι παιδία μαζί με άλλους φιλάθλους τις ομάδας μας στην Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε με φορτηγό στην περιοχή των Τεμπών).


Το "παρών" έδωσαν όπως αναμενόταν και οι συγγενείς των θυμάτων, ενώ παράλληλα υπήρχαν στεφάνια από την ΠΑΕ, την ΚΑΕ αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα των συλλόγων. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης κατέθεσε στεφάνι, ενώ το "παρών" έδωσαν και οι Πάμπλο Γκαρσία, Κοντρέρας, Βιτόλο, Φωτάκης, Τσιρίλο που δεν είχαν εθνικές υποχρεώσεις. Στα Τέμπη βρέθηκε τόσο ο Παύλος Δερμιτζάκης, όσο και ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Στο μέρος της τραγωδίας βρέθηκαν και εκπρόσωποι από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Παρίση Στογιάννη και τον Ερασιτέχνη από τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο. 


Τα ονόματα των αδικοχαμένων είναι: 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΕΤΩΝ 17
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΖΙΟΒΑ ΕΤΩΝ 18 
ΤΑΣΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ ΕΤΩΝ 19 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΕΤΩΝ 21 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ ΕΤΩΝ 20
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΕΤΩΝ 25 


Νεκρός επίσης ανασύρθηκε ο 68χρονος οδηγός φορτηγού 
ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΑΓΚΖΙΩΤΗΣ 



Το μνημόσυνο τελείωσε, όπως κάθε χρόνο, με το σύνθημα "αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε" που φώναξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Δείτε video από το Olapaok.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog