Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

"Ανοιχτή" έγινε η κλειστή προπόνηση


Η πρώτη προπόνηση του Ισπανού τεχνικού μπορεί να ήταν κλειστή για τον κόσμο, ωστόσο αυτό 
δεν εμπόδισε πλήθος κόσμου να βρεθεί στους Θρακομακεδόνες και να την μετατρέψει σε "ανοιχτή"! 

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έδειξαν για ακόμα μια φορά σήμερα την εκτίμησή τους στον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση με την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις.


Πρώτη γνωριμία και παρουσίαση από τον Αδαμίδη

Πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης, ο Χιμένεθ είχε την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της ΑΕΚ, όπως και οι τρεις βοηθοί του, που χαιρέτισαν με χειραψία τον κάθε παίκτη. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ να παρουσίασε τον Ισπανό προπονητή στους παίκτες λέγοντας:
"Η ΑΕΚ σήμερα γυρίζει σελίδα και ο κ. Χιμένεθ θα είναι ο απόλυτος άρχοντας των αποδυτηρίων. Αυτός θα αποφασίζει αποκλειστικά για τα αγωνιστικά. Θα σας μάθει πολλά και θα πρέπει να τον βοηθήσετε κι εσείς με την πειθαρχία και τη διάθεσή σας. Η διοίκηση σας στηρίζει".

Το πρώτο διπλό
Επίσης πραγματοποιήθηκε το πρώτο οικογενειακό διπλό με προπονητή τον Χιμένεθ, με τις ομάδες να απαρτίζονται από παίκτες της πρώτης ομάδας αλλά και τους Νέους. Οι Κίτρινοι ήταν οι
Σάχα, Μανωλάς (Ντούμπερετ), Νταντόμο (Εγγλέζου), Νασούτι, Έντερ, Φροξυλιάς, Καράμπελας, Καλαμιώτης, Ιντζόγλου, Αμπντουραχμάνι, Φούντας και οι Μαύροι οι Αραμπατζής, Λαγός, Δέλλας (Ν.Αργυρίου), Γροντής, Πλάντζος, Νικόλτσης, Ματεντζίδης, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Μπερνς. 

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-0 υπέρ των Κίτρινων με γκολ του Αμπντουραχμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog