Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Κωνσταντόπουλος: "Η κατασκευή του νέου γηπέδου είναι ένα θέμα προτεραιότητας"


Πολύωρη συνεργασία είχε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Κωνσταντόπουλος με τον Βαγγέλη Σαμαρά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΗΠΕΛ προκειμένου να ενημερωθεί σε βάθος ως προς τα χρονικά στάδια και όλες τις πτυχές του σύνθετου έργου. Σε συνέχεια της συνάντησης, προγραμματίστηκαν μια σειρά από περαιτέρω κινήσεις από πλευράς ΠΑΕ με γνώμονα το ακόλουθο πλαίσιο:
Ο Παναθηναϊκός έχει τηρήσει με απόλυτη συνέπεια όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την απόφαση του ΣτΕ. Μετά την εν λόγω απόφαση, έχει καταθέσει υπεύθυνα συγκεκριμένους προβληματισμούς και προτάσεις προκειμένου να ξεπεραστεί η σημερινή στασιμότητα. Στο ίδιο πλαίσιο μάλιστα, έχει επεξεργαστεί προς συζήτηση μεταξύ των εμπλεκομένων μερών συγκεκριμένο σχέδιο νομοθετικής ρύθμισης. Η σημερινή κατάσταση θα ξεπεραστεί αν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς τηρήσουν με την ίδια συνέπεια τις δεδομένες υποχρεώσεις τους.


Η θέση του προέδρου της ΠΑΕ για το θέμα του νέου γηπέδου είναι η εξής: «Η κατασκευή του νέου γηπέδου είναι ένα θέμα προτεραιότητας. Μπορεί να γίνει και θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει αν όλοι το ήθελαν. Πολλοί διερωτώνται πως είναι δυνατόν ένα έργο με περισσότερες από μία χρήσιμες πλευρές και για την ομάδα και για την πόλη και για το περιβάλλον και για το δημόσιο συμφέρον να παραμένει πολιτικά ορφανό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog