Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Χαποέλ Μπερ Σέβα - ΑΕΚ: 0-1

Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 την Χαποέλ Μπερ Σέβα στο τρίτο φιλικό αγώνα επί Αυστριακού εδάφους, αλλά κόντρα στους Ισραηλινούς προβλημάτισε με την απόδοσή της, μιας και κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, με μόνο τον Σκόκο να ξεχωρίζει και τον Αργυρίου να πετυχαίνει το γκολ.



Οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά η ΑΕΚ είχε σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Μετά το 60ο λεπτό, όπου ο Σερβοέλληνας τεχνικός της ομάδας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο εννέα ξεκούραστους παίκτες, η Ένωση ανέβασε την απόδοσή της.
Η Ένωση δεν κατάφερε να δείξει το ίδιο πρόσωπό με τα άλλα δύο φιλικά, μιας και δεν ήταν κινητική και αρκετά απειλητική.

Οι δύο μεγάλες φάσεις της ΑΕΚ προήρθαν από την συνεργασία του Λεονάρντο και του Σκόκο. η πρώτη στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα όπου ξεκίνησε με την βαθιά μπαλιά του Αργυρίου από δεξιά για τον Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος γύρισε με το κεφάλι στον Σκόκο, όμως το πλασέ του τελευταίου αποκρούστηκε από τον Ισραηλινό τερματοφύλακα.

Στο 23΄λεπτό μετά από προσωπική ενέργεια και σέντρα του Σκόκο από δεξιά, ο Λεονάρντο γύρισε με το τακουνάκι στον Λυμπερόπουλο. Ο Έλληνας φορ δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και έστρωσε άθελά του στον Μπλάνκο που το σουτ του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 59΄λεπτό της αναμέτρησης μετά από σέντρα του Καράμπελα από αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Αργυρίου, ο οποίος πιάνει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και στέλνει την μπάλα στο αριστερή πλευρά του τέρματος και ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ.

Οι Ισραηλινοί από την πλευρά τους δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσουν την εστία της ΑΕΚ.



Συνθέσεις ομάδων:

ΑΕΚ:
Αραμπατζής, Αργυρίου, Νταντόμο, Δέλλας, Μανωλάς, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο

Στο 60΄λεπτό όλη η ομάδα αντικαταστάθηκε εκτός από τον Αραμπατζή και τον Καράμπελα που μπήκε στο 40΄λεπτ’ο στην θέση του Νταντόμο, όπου πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Μαϊστόροβιτς, Ματεντζίδης, Καλαμιώτης, Ιντζόγλου, Γκέντζογλου, Λαγός, Μπερνς, Παυλής και Εντερ.
ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ: Κοέν, Σεντάρ, Σοάρες, Γιεχιέλ, Νταβιτζάντα, Ρεβίβο, Φερνάντες, Νάσερ, Μόχε, Μέλξον, Λιόρ


Το γκολ του αγώνα:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog