Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Όφενμπαχ-ΠΑΟΚ 3-1


Την ήττα από τους Κίκερς του Όφενμπαχ γνώρισε ο ΠΑΟΚ με σκορ 3-1. Ο Δικέφαλος στο προτελευταίο φιλικό παιχνίδι έδειξε ανέτοιμος σε όλους του τομείς, βάζοντας σε σκέψεις διοίκηση και κόσμο. Εξάψαλμος στα αποδυτήρια από Μπερέτα και Βρύζα.

Δύο γκολ από στημένες φάσεις και ένα πέναλτι εύστοχο διαμόρφωσαν από το βαρύ 3-0 για τους Κίκερς του Όφενμπαχ στο πρώτο 45΄λεπτο. Ο Μάριο Μπερέτα δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που έβλεπε μέσα στον αγωνιστικό. Μια ομάδα ασύνδετη σε όλες τις γραμμές. Μια ομάδα με χωρίς συνοχή, πάθος δύναμη, με πολλά λάθη και κάποιους παίκτες να σφυρίζουν αδιάφορα με βάση την εικόνα που παρουσιάσανε.
Έξαλλος δεν ήταν μόνο ο Μάριο Μπερέτα, αλλά και ο Ζήσης Βρύζας. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου που ήταν στην κερκίδα μαζί με τον Παναγιώτη Ποικιλίδη στο ημίχρονο κατέβηκε στα αποδυτήρια και τα έβαλε με τους παίκτες για την εικόνα που παρουσίασαν. Ο Βρύζας δεν επέστρεψε στην θέση του αλλά έκατσε σε μια άκρη του πάγκου του ΠΑΟΚ και συχνά-πυκνά προσπαθούσε να τονώσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές.
Το πρώτο γκολ των γερμανών σημειώθηκε στο 21ο λεπτό και ήταν αυτογκόλ από τον Μαλεζά. Σέντρα από τον Νίσιτς o Μαλεζάς προσπάθησε να διώξει και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τα προβλήματα για τον Δικέφαλο συνεχίζονται με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να φτάσουν εύκολα όπως αποδείχτηκε στο δεύτερο γκολ στο 34ο λεπτό είχα από πλάγια αριστερά θέση την εκτέλεση φάουλ με τον Όσιαν νικάει στον αέρα τον Τσιρίλο.
Ο Μπερέτα ήταν έξω φρενών με τους παίκτες για την αντίδραση που δείχνουν στο παιχνίδι. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα αρνητικά ήρθε και η κακή έξοδος του Χαλκιά δίνοντας ένα πέναλτι στην Οφνμπαχ. Ο Έλληνας πορτίερο κράτησε από την φανέλα τον Όσιαν και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Στο 37' ο Μέσιτς ευστοχεί από τα έντεκα βήματα και διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.
Ο Μπερέτα στο δεύτερο ημίχρονο προχώρησε σε αλλαγές θέλοντας μ’ αυτό τον τρόπο να φρεσκάρει την ομάδα του για να βρει τα πατήματα που θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο μισάωρο οι ποδοσφαιριστές έδειχναν να ψάχνονται το πώς θα κινηθούν και ποιες είναι οι θέσεις τους.
Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε κοντά στην επιτυχία ενός τέρματος, αλλά και κάποιοων ευκαιριών. Στο73' μετά από κόρνερ του Σορλέν ο Μουσλίμοβιτς πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Το γκολ ήρθε στο 76'. Ατομική προσπάθεια του Βιεϊρίνια από τα αριστερά, ο οποίος σέντραρε η μπάλα έφτασε στον Βόσνιο που με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής μείωσε για τον "Δικέφαλο".
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μπουσαϊντι, Σαβίνι (62' Σνάουτσνερ), Τσιρίλο, Μαλεζάς (62' Ζουέλα), Φωτάκης (62' Βιτόλο), Γκαρσία (46' Σορλέν), Σαλπιγγίδης (68' Αθανασιάδης), Βιεϊρίνια, Φιλομένο (46' Παπάζογλου), Μουσλίμοβιτς
Όφενμπακ: Βουλνικόφσκι, Χούμπερ (32' Τελς), Τεξέιρα, Κόπιλας, Νταμάχου, Μπέργκερ (83' Τσινκότα), Όσιαν (84' Έσε), Χας, Φέλντχαν, Μέσιτς (46' Μέχιτς), Στάντελ (46' Ραντγκεμπεργκ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog