Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

4η αγωνιστική των play off:Άρης-ΑΕΚ 1-1


Η αδράνεια των παικτών του Άρη να διώξουν τη μπάλα από την άμυνα στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού τούς στέρησε 2 πολύτιμους βαθμούς και τη νίκη.
Ο Λεονάρντο Περέιρα σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού και έσωσε την ΑΕΚ από την ήττα.
Η έλλειψη ενός καθαρόαιμου έμπειρου αμυντικού χαφ, λόγω της απουσίας του Παντελή Καφέ, βοήθησε τον Άρη, μετά τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, να αποκτήσει την κατοχή της μπάλας. Τόσο ο Σάββας Γκέντζογλου, όσο και ο Γρηγόρης Μάκος που κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τους τιμωρημένους (Καφέ και Γιάχιτς), φάνηκε απο το ξεκίνημα πως θα είχαν πρόβλημα προσαρμογής και αυτό ήταν ένα σημείο που εκμεταλλεύτηκαν οι θεσσαλονικείς.
Σε μία απο τις προσπάθειες (σέντρες) του Αργεντίνου,Χαβίτο, (16'), ο Έντι Τζόνσον στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ήταν όμως σε θέση οφ σάιντ, με αποτέλεσμα το γκολ να ακυρωθεί.
Στο 18' ο Αραούχο πραγματοποίησε ένα δυνατό μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απο το δεξί δοκάρι του Σηφάκη.
Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν ιδανικό για τον Άρη, καθώς στην πρώτη του ουσιαστικά επίθεση κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Σάκη Πρίττα. Αυτή ήταν και η μοναδική διαφορά σε σχέση με το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, καθώς οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, με τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς να διατηρούν παθητικό ρόλο. Ούτε και οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής της Ένωσης, με την είσοδο των Λεονάρντο και Νέμεθ φάνηκε να αλλάζουνκάτι, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί.Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο σουτ προς την εστία του Μιχάλη Σηφάκη έγινε στο 72ο λεπτό απο τον Ρέφικ Τζιμπούρ, χωρίς να έχει καμία τύχη, καθώς κατέληξε απελπιστικά άουτ. Ο Αλγερινός όμως κάλλιστα θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει, αλλά ο επόπτης Δάλλας λανθασμένα τον υπέδειξε ως οφ σάιντ. Και εκεί που όλα έδειχναν οτι ο Άρης θα έπαιρνε τη νίκη ο Λεονάρντο εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος των Γκιάρο, Αράνο και Νασούτι, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Συνθέσεις:

Άρης:
Μιχάλης Σηφάκης, Ρονάλντο Γκιάρο, Ευθύμης Κουλουχέρης, Κάρλος Αράνο, Κριστιάν Νασούτι, Νταρίο Φερνάντες, Θανάσης Πρίττας, Φρανσίσκο Χαβίτο, Σέρχιο Κόκε (66' Χρήστος Αραβίδης ), Εντι Τζόνσον (41' Ίαν Ντέιλι), Φρέντι Αντού (75' Μεχντί Ναφτί)

Α.Ε.Κ.:
Γιάννης Αραμπατζής, Σάββας Γκέντσογλου (55' Περέιρα Λεονάρντο), Κώστας Μανωλάς, Κάρλος Αραούχο, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Γρηγόρης Μάκος (80' Ρότζερ Γκερέιρο ), Παναγιώτης Λαγός, Ιγκνάσιο Σκόκο, Ισμαέλ Μπλάνκο (63' Κρίστιαν Νέμεθ), Ραφίκ Τζιμπούρ, Γκουστάβο Μαντούκα



1 σχόλιο:

  1. Η ντροπή της Θεσσαλονίκης ο Ρούλης που ισοφαρίστηκε στο 90φεύγα από την ανύπαρκτη ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog