Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

4η αγωνιστική των play off:Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1

Μια τεράστια νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο "Γ.Καραϊσκάκης"; στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των play off και σε συνδυασμό με την ισοπαλία Αρη-ΑΕΚ (1-1), ο δικέφαλος του Βορρά πήρε το εισητήριο για τα προκρηματικά του Champions League.
Ο ΠΑΟΚ είχε στηθεί πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ιδιαίτερα στην άμυνα.Συνέχεια ο ΠΑΟΚ κατάφερνε να κρατάει μακριά τον Ολυμπιακό από την επίτευξη κάποιου τέρματος.Στο 33ο λεπτό, όμως ο δικέφαλος βγήκε σε αντεπίθεση και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Ίβιτς.Στα υπόλοιπα λεπτά (μέχρι το τέλος του παιχνιδιού)ο Δικέφαλος ήταν άριστος ανασταλτικά.
Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι πιο ομάδα από τον Ολυμπιακό αφού δημιούργησε μόνο 3 με 4 ευκαιρίες και πέτυχε 1 γκολ έναντι (περίπου) 10 ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ολυμπιακός.
Με δεδομένο ότι η εξέδρα είχε αρχίσει ήδη να μουρμουράει, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς όφειλε να κάνει πιο επιθετικό το σχήμα του Ολυμπιακού. Αυτό και έκανε με την είσοδο στον αγώνα του Μήτρογλου στη θέση του Πάντου. Ομως αποδείχθηκε για άλλη μία φορά περίτρανα ότι δεν αρκεί να έχει μία ομάδα πολλούς επιθετικούς στο γήπεδο για να παίξει με επιθετικό πνεύμα. O ΠΑΟΚ έκλεισε και πάλι καλά τους χώρους χωρίς μάλιστα να πιεστεί ιδιαίτερα αφού ο Ολυμπιακός δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του. Παρόλα αυτά, έστω και ανορθόδοξα, οι ερυθρόλευκοι μετέφεραν πολλές φορές το παιχνίδι προς την εστία του Χαλκιά αλλά πλέον είχαν χάσει και το τελευταίο ίχνος της ψυχραιμίας τους. Η αποβολή του Μέλμπεργκ (μαζί με τον Κοντρέρας) τα λέει όλα. Ο Δικέφαλος του Βορρά κράτησε εύκολα το αποτέλεσμα και πανηγύρισε την τρίτη νίκη επί του Ολυμπιακού μέσα στο 2010.
Πριν και μετά τη λήξη του παιχνιδιού οι φίλοι του Ολυμπιακού δημιούργησαν επεισόδια και πριν την έναρξη του αγώνα κάποιοι ανεγκέφαλοι επιτέθηκαν και στο φροντιστή του ΠΑΟΚ.Τα επεισόδια, δυστυχώς, συνεχίστηκαν και μετά τη λήξη του αγώνα.Οι φίλαθλοι του
Ολυμπιακού μη μπορώντας να χωνέψουν τη 2η συννεχόμενη ήττα τους από τον ΠΑΟΚ πετούσαν
μπουκάλια εκεί που πανηγύριζαν οι παίκτες του Δικεφάλου.Μετά από τα επεισόδια αυτά συζητιέται το θέμα για τιμωρία έδρας του Ολυμπιακού ή για αφαίρεση βαθμών του στα
play off.

Στα μπουζούκια ξεφάντωσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης οι παίκτες, το τεχνικό και διοικητικό τιμ του ΠΑΟΚ, γιορτάζοντας τη μεγάλη επιτυχία της εξόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.Επίσης ο Φερνάντο Σάντος έδωσε μια μέρα ρεπό στους
παίκτες του για να ξεκουραστούν και να ξεφαντώσουν.



Συνθέσεις:

Ολυμπιακός:
Αντώνης Νικοπολίδης, Ολοφ Μέλμπεργκ, Τάσος Πάντος (46' Κώστας Μήτρογλου), Ραούλ Μπράβο, Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γκονσάλες Οσκαρ, Σεαρένσε Ντουντού, Εντσο Μαρέσκα (72' Γιάννης Παπαδόπουλος), Ματ Ντάρμπισιρ, Λομάνα Λούα Λούα

Π.Α.Ο.Κ.:
Κώστας Χαλκιάς, Μπρούνο Τσιρίλο, Πάμπλο Κοντρέρας, Στέλιος Μαλεζάς, Μασιέλ Λίνο, Βίκτορ Βιτόλο, Ολιβιέ Σορλέν, Πάμπλο Γκαρσία, Βλάνταν Ιβιτς (91' Γιώργος Φωτάκης), Λούσιο Φιλομένο (62' Ζλάταν Μουσλίμοβιτς), Αντελίνο Βιεϊρίνια (84' Αρνάλδο Εντίνιο)


Στατιστικά Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στη σεζόν 2009-2010 (και play off)
Ο ΠΑΟΚ νίκησε τα 3 από τα 4 ματς στα μεταξύ τους παιχνίδια:
Πρωτάθλημα:Α'γύρος ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ 1-2 Β'γύρος ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 0-1
Play off:3η αγωνιστική ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ 1-0 4η αγωνιστική ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 0-1

Επίσης ο ΠΑΟΚ στις 4 αγωνιστικές των play off δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ και είναι αήττητος.

Ακολουθούν βίντεο με το γκολ και την υποδοχή που επιφύλαξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους παίκτες τους:

















Και τι ωραία που θα τεντώνει μεσ' τη Τούμπα το σεντόνι...

1 σχόλιο:

  1. Ετσι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ βαλ' τους τα γυαλιά για δεύτερη φορά φέτος στο κοτέτσι τους (Καραϊσκάκη).Μακάρι να κάνεις κάτι καλό και στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog