Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Στη Βόλφσμπουργκ ο Βιεϊρίνια!




Μόνο η ανακοίνωση απομένει πλέον για να γίνει... «λύκος» ο Αντελίνο Βιερίνια, καθώς βρίσκεται στη Γερμανία για ιατρικές εξετάσεις από τη Βόλφσμπουργκ!


Ο Πορτογάλος άσος βγάζει την... ασπρόμαυρη φανέλα για να βάλει τα «πράσινα» της Βολφσμπουργκ και παράλληλα να βάλει και 4,5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του ο ΠΑΟΚ!
Ο Βιερίνια είναι ήδη στη γερμανική πόλη μαζί με τον μάνατζέρ του και τον Ζήση Βρύζα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά, οι δύο σύλλογοι να δώσουν τα χέρια για να γίνει η μετεγγραφή!


Η ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο Φέλιξ Μάγκατ, ενδιαφέρθηκε και το καλοκαίρι για τον Αντρέ Βιερίνια! Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση που έχουν καταθέσει οι Γερμανοί στον ΠΑΟΚ φτάνει στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό δεν είναι διαθέσιμο μόνο για τους Θεσσαλονικείς καθώς, όπως είναι γνωστό, μερίδιο στον παίκτη έχει και η Πόρτο.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog