Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Αύξηση 20%


Αύξηση 20% στον Λάζαρο

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος -όπως έχουμε επισημάνει εδώ και μέρες- ήταν ο πρώτος από τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους τον προσεχή Ιούνιο με τον οποίο έδωσε τα χέρια ο Παναθηναϊκός για ανανέωση της συνεργασίας τους έως το 2015.

Οι «πράσινοι» άλλωστε είχαν ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι θέλουν να επενδύσουν ακόμη περισσότερο πάνω του και γι' αυτό, παρά το σοβαρό τραυματισμό του, κίνησαν αρκετά νωρίς τις διαδικασίες, κάνοντάς του μία προσφορά η οποία στο σύνολό της περιλαμβάνει αύξηση στις απολαβές του κατά 20%.


Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», το deal με τον Λάζο (το οποίο θα ανακοινωθεί κι επισήμως πιθανότατα αύριο) περιλαμβάνει ετήσιες απολαβές (κλιμακωτά αυξανόμενες) 425.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, 450.000 για τον δεύτερο και 475.000 για τον τρίτο. Με απλά λόγια ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα καρπωθεί 1.350.000 ευρώ έως τον Γενάρη του 2015 (2.455.650 ευρώ με την Εφορία) και 450.000 καθαρά κατά μέσο όρο, ενώ στη συμφωνία έχουν συμπεριληφθεί και μπόνους στόχων (πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Στο τρέχον συμβόλαιό του, αυτό δηλαδή που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2008, ο Χριστοδουλόπουλος αμειβόταν ανά έτος με 350, 350, 400 και 400.000 ευρώ. Δηλαδή στο σύνολό τους οι απολαβές του έφτασαν το 1,5 εκατ. ευρώ με το μέσο όρο να ορίζεται στις 375.000 ανά έτος. Πλέον ο Λάζος θα κερδίζει περίπου 75.000 ευρώ το χρόνο περισσότερα, παίρνοντας μία μικρή ανταμοιβή για την περσινή εξαιρετική σεζόν του, αλλά κι ένα υψηλότερο κίνητρο για τη συνέχεια.


Οι κούπες δίνουν... λεφτά
Οπως τονίσαμε πριν από δύο μέρες, η φετινή πολιτική του Παναθηναϊκού ως προς τα μπόνους στα νέα συμβόλαια έχει τροποποιηθεί. Τα «πριμ συμμετοχών» που «φόρτωναν» το ταμείο της ΠΑΕ, ακόμη κι όταν η ομάδα δεν έφτανε σε κάποιον τίτλο, έχουν μετατραπεί πλέον σε όλα τα νέα συμβόλαια σε «πριμ στόχων».

Αύξηση 20% στον Λάζαρο 
 
Δηλαδή κάθε παίκτης θα παίρνει έξτρα χρήματα μόνο όταν ο σύλλογος έχει κάποιο κέρδος στο φινάλε της σεζόν με την κατάκτηση ενός ή δύο τροπαίων. Αυτή η τακτική ακολουθήθηκε το καλοκαίρι και το ίδιο θα γίνει και τώρα σ' όλα τα νέα συμβόλαια, με το πρωτάθλημα (που σημαίνει αυτόματη είσοδο στους «χρυσοφόρους» ομίλους) να «πληρώνει» 100.000 ευρώ και το Κύπελλο αντίστοιχα 25.000 ευρώ.


Μειώθηκε η διαφορά, πιέζει και ο Σιμάο
Στην υπόθεση του Σιμάο οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν αρκετά ενθαρρυντικές. Οι «πράσινοι» είχαν νέα επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη Εκτορ Περάλτα, όπου του γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να ανεβάσουν την αρχική προσφορά τους (425-450-475.000 ευρώ ανά χρόνο) κατά περίπου 50.000 ευρώ για κάθε χρόνο, οριοθετώντας τις απολαβές του Μοζαμβικανού στο μισό εκατ. ευρώ το χρόνο κατά μέσο όρο. Ο εκπρόσωπος του Σιμάο τόνισε πως είναι διατεθειμένος να «πέσει» μέχρι τις 600.000 ευρώ και η διαφορά που υπήρχε (κοντά στα 200 χιλιάρικα) έχει μειωθεί αισθητά.
Το θετικό για τους «πράσινους» είναι ότι και ο παίκτης πιέζει για να βρεθεί η χρυσή τομή, έχοντας ξεκαθαρίσει στον μάνατζέρ του να κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει στον Παναθηναϊκό!


Σταντ μπάι για νέο ραντεβού ο «Πετρό»
Εντός των επόμενων 24ώρων (ίσως και σήμερα) θα μπει στην τελική ευθεία και το θέμα του Αντώνη Πετρόπουλου, όπου -όπως έχουμε επισημάνει- είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση τόσο για το σύλλογο όσο και για τον παίκτη, θέλοντας να ικανοποιήσουν και την επιθυμία του να αποχωρήσει για να βρει χώρο και χρόνο συμμετοχής σε κάποια άλλη ομάδα.
Τα σενάρια είναι δύο: είτε θα λυθεί το συμβόλαιό του, με τον παίκτη να χαρίζει μέρος των οφειλών του Παναθηναϊκού προς αυτόν (150.000) είτε θα κληθεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του '14.
Ο Μοζαμβικανός έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να βρει τη χρυσή τομή με τους «πράσινους», αφού θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό (διασφαλίζοντας τα χρήματά του), προκειμένου να δοθεί στη συνέχεια δανεικός σε άλλη ομάδα της Super League.

sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog