Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Βάζει πλώρη για Πάτο και Κακά

 Βάζει πλώρη για Πάτο και Κακά

Μόλις λίγες ώρες μετά από το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ντέιβιντ Μπέκαμ, στην Παρί Σεν Ζερμέν έβαλαν πλώρη για άλλους παίκτες!

 


Έτσι, στον γαλλικό Τύπο γίνεται λόγος για έτοιμη πρόταση των Παριζιάνων να απαντήσουν στο… κάζο της προηγούμενης αποτυχίας με τους Πάτο και Κακά.

Μάλιστα, τα σχετικά δημοσιεύματα φέρνουν τους άραβες που έχουν τα ηνία της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας να έχουν έτοιμα περίπου 62 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα τα διαθέσουν για να προσεγγίσουν και –όπως εκτιμούν- να αποκτήσουν τους δύο βραζιλιάνους από Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης.


Τα 38 εκατομμύρια ευρώ θα πάνε στην ιταλική ομάδα για να αποσπάσουν την συγκατάθεσή της για την απόκτηση του Αλεσάντρε Πάτο, και τα 24 εκατομμύρια που απομένουν θα αποτελέσουν το «δέλεαρ» για να πείσουν τη διοίκηση της «βασίλισσας» για την παραχώρηση του Κακά.


Οι υπεύθυνοι της ομάδας ποντάρουν πολλά στις καλές σχέσεις που έχουν και οι δύο παίκτες με τον νέο προπονητή, Κάρλο Αντσελότι.

 sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog