Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Η πρώτη προπόνηση του Ηρακλή (videos)














 














Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση των κυανόλευκων για την νέα αγωνιστική περίοδο, παρουσία περίπου 3.500 οπαδών  που δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα και έστειλαν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. 

Υβριστικά συνθήματα κατά Πιλάβιου, Ζαγοράκη, και Τάκη. Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν 26 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων μόνο οι Κατσικάς, Μέλκας, και Ψυχογιός ανήκαν στο περσινό ρόστερ της ομάδος. Όλοι οι υπόλοιποι είναι παιδιά της δεύτερης και της τρίτης ομάδας.


Το χρονικό της πρώτης

18:20 Η κεντρική θύρα έχει ανοίξει και οι πρώτοι οπαδοί της ομάδας κάνουν την εμφάνισή τους στο στάδιο.


18:30 Τρία μεγάλα πανό καλύπτουν τις θύρες 10 έως 14 του σταδίου. Τα δύο φιλοξενούν μηνύματα οργής κατά Πιλάβιου, Μυτιληναίου, δημοσιογράφους, με την... υποσημείωση ότι "ο Ηρακλής είναι ιδέα και δεν πεθαίνει ποτέ", ενώ το τρίτο αναφέρει... "Δανιήλ γερά στο πέταλο ξανά".

18:40 Αυξάνεται με γεωμετρική ο αριθμός των φίλων του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

18:50 "Όπου πας μαζί σου θα 'μαι", το σύνθημα που δονεί την ατμόσφαιρα.

19:00 Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του Ηρακλή βρίσκονται ήδη στο Καυτανζόγλειο και η προσέλευση συνεχίζεται...

19:25 Μόλις έκανε την εμφάνιση η ομάδα και στις κερκίδες επικρατεί πραγματικό πανδαιμόνιο. Οι πιτσιρικάδες τα... έχουν χάσει και στέκονται να θαυμάσουν τις εκδηλώσεις του κόσμου. Από τους πυρσούς που άναψαν, δημιουργήθηκε και πρόβλημα ορατότητας στον αγωνιστικό χώρο.

19:31 Στην σημερινή πρώτη προπόνηση, συμμετέχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Κ20 όπως και από την Κ17. Οι μοναδικοί δύο παίκτες του Ηρακλή που ανήκαν στο περσινό ροστερ της ομάδας είναι ο Γιώργος Κατσικάς, όπως και ο Ηλίας Μέλκας. Παρόν επίσης στην προπόνηση είναι και ο Νίκος Ψυχογιός που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου ως δανεικός.

19:35 Υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου.

19:43 Συνολικά συμμετέχουν 26 ποδοσφαιριστές, με την συντριπτική πλειοψηφία να προέρχεται από τις ακαδημίες του Ηρακλή. Παράλληλα, περίπου από 3.500 οπαδοί της ομάδος ενθαρρύνουν με τραγούδια και συνθήματα τα νέα αυτά παιδιά.

19:49 Υβριστικά συνθήματα κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη.

19:52 Η... μπάλα των υβριστικών συνθημάτων παίρνει και τον πρώην πρόεδρο της ομάδος, Γιάννη Τάκη.

20:07 Τα παιχνίδια με την μπάλα ξεκίνησαν, υπό από τις οδηγίες του Χρήστου Φράγκου, ενώ ο Κατσικάς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε τον χειμώνα.

20:15 Το οικογενειακό δίτερμα μόλις ξεκίνησε.

20:21 Το πρώτο φετινό γκολ πετυχαίνει ο Χατζηλιάδης, μετά από ωραία σέντρα του Ευσταθίου στον Ιορδανίδη, με τον δεύτερο να πασάρει στον σκορερ και να γίνεται το 1-0.

20:24 O κόσμος έχει αρχίσει σιγά σιγά να αποχωρεί από το Καυτανζόγελιο Στάδιο, ενώ σε λίγη ώρα θα λάβει τέλος και η σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδος.

20:30 Η πρώτη προπόνηση μόλις τελείωσε.








Πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog