Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ (photos)

 
Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν ολοκληρώθηκε με τους Σταύρο Αδαμίδη, Μανόλο Χιμένεθ, να στέλνουν το μήνυμα προς τους παίκτες: "Ενωμένοι σαν γροθιά, θα αντιμετωπίσουμε τα πάντα".

Λίγο πριν ξεκινήσει και τυπικά η πρώτη της ΑΕΚ για τη σεζόν 2011-2012 στα αποδυτήρια της ομάδας έγινε το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της ΑΕΚ προς τους παίκτες, ενώ ο τεχνικός της ομάδας, προανήγγειλε σκληρή δουλειά για να αντεπεξέλθουν οι παίκτες στους στόχους της νέας σεζόν.

Ο Σταύρος Αδαμίδης, λίγο πριν οι παίκτες βγούνε στον αγωνιστικό χώρο των Σπάτων, μίλησε στους παίκτες και τους ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες για τη νέα χρονιά: "Θέλω να είμαστε μία οικογένεια. Να είμαστε ενωμένοι σε όλα. Στα εύκολα και στα δύσκολα και να προσπαθούμε κάθε φορά να πετυχαίνουμε τον στόχο μας. Είστε σε μεγάλη ομάδα και πρέπει να το καταλάβετε, όσοι δεν το έχετε καταλάβει ακόμα", δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της ΑΕΚ και συνέχισε:

"Πέρυσι πήραμε το Κύπελλο και κάναμε μία καλή αρχή. Πρέπει να συνεχίζουμε έτσι. Έχετε ευθύνες και για αυτό πρέπει να ακούτε τον προπονητή σας και μόνο. Αυτός είναι το αφεντικό εδώ. Καλή αρχή, με υγεία για όλους σας και επιτυχίες για την ΑΕΚ" είπε μεταξύ άλλων.


"Για μια καλή προετοιμασία με πολύ δουλειά"
 Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσία του προέδρου και συμπλήρωσε: "Θέλω να κάνουμε καλή αρχή με μία καλή προετοιμασία. Είναι δύσκολη χρονιά και μόνο ενωμένοι θα πάμε μπροστά. Μας περιμένει πολύ και σκληρή δουλειά. Πρέπει να ικανοποιήσουμε και φέτος τον κόσμο μας, πουχει απαιτήσεις. Παρά τις όποιες δυσκολίες, καλούμαστε να προσπαθούμε για τον στόχο μας κάθε φορά"


 

 

 

 

 


 















 

 

 

 

 

 

 

 

Αρθρο από το sport24.gr
Εικόνες από το aekculture.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog