Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

"Διαζύγιο" Κάλβο-Αρη

 
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης μαζί με τον δικηγόρο του όπου συζητήσανε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την λύση του συμβολαίου του.



Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της εκτός του ότι έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας της με τον Κάλβο τον ευχαρίστησε για την προσφορά του ευχόμενή του καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Antonio Arandes Toni Calvo.
 Τον ευχαριστεί για την προσφορά του μέχρι σήμερα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".


Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι τι μέλλει γενέσθαι με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ανήκουνε στο ρόστερ του Άρη αλλά δεν βρίσκονται στα πλάνα του Σάκη Τσιώλη.

Σε αυτούς βρίσκονται οι Κριστιάν Πορτίγια, Νάτσο Γκαρσία, Κώστας Μενδρινός, Ευθύμης Κουλουχέρης και Χρήστος Αραβίδης, όπου εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουνε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα ο τεχνικός του Άρη συνεχίζει να αναμένει την άφιξη του Μανόλη Παπαστεριανού που εξαρτάται από την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ μετά την κατάθεση της προσφυγής του σε βάρος της ΠΑΕ Ηρακλής για να μείνει ελεύθερος.

Κι όσο για το θέμα του βασικού επιθετικού ο 30χρονος διεθνής Αυστριακός της Αούστρια Βιέννης, Ρόλαντ Λιντς, είναι πάντα στα υπόψη ενώ ο Τσιώλης αναζητεί και την καλύτερη λύση για τον παρτενέρ του Νίκου Λαζαρίδη για το κέντρο της άμυνάς του.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog