Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Μαζέψτε τον ρεεε


«Ούτε ο... Κασίγιας τέτοιες απαιτήσεις!»

Παράλογες κρίθηκαν όπως είναι γνωστό οι απαιτήσεις του Ούρκο Πάρντο για νέο συμβόλαιο από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αν κάποιος δει τι ζητάει ο Ισπανός δεν θα παραξενευτεί καθόλου με την αντίδραση των διοικούντων του συλλόγου!

 
Όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής» ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός  με τον μάνατζερ του, προσκομίζοντας χαρτί στους ανθρώπους του συλλόγου με τις απαιτήσεις του, οι οποίες μόνο... λογικές δεν κρίνονται!

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι το να πηγαίνει κάποιος ποδοσφαιριστής και να καταθέτει εγγράφως τις απαιτήσεις του δεν είναι δα και ότι πιο συνηθισμένο, ο Πάρντο όμως το πραγματοποίησε, ζητώντας τα εξής:


- 900 χιλιάρικα για τον πρώτο χρόνο συμβολαίου


- 1 εκ. για τον δεύτερο


- 1,1 εκ. για τον τρίτο


- 1,2 εκ. για τον τέταρτο.


-
Επίσης, 400 χιλ. σαν μπόνους υπογραφής, επειδή υποστηρίζει ότι θα αποκτηθεί ως ελεύθερος (ξεχνώντας όμως μάλλον ότι η ομάδα πρέπει να πληρώσει και ρήτρα 200 χιλ. στη Ραπίντ Βουκουρεστίου)

- Επιπλέον, ζήτησε έξτρα μπόνους από 50 έως 150 χιλ. για την κατάκτηση των στόχων.

-Πέρα από το οικονομικό κομμάτι, ζήτησε επίσης 12 εισιτήρια VIP για την οικογένειά του και δύο αυτοκίνητα μάρκας Mercedes, ένα υπερπολυτελές τζιπ και ένα μικρότερο SUV.


Μετά από όλα τα παραπάνω, όπως είναι λογικό ο Πάρντο δεν πήρε απάντηση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ μόλις πληροφορήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τις τρελές απαιτήσεις του 27χρονου τερματοφύλακα βγήκε από τα... ρούχα του!


Πλέον, μόνο αν ο Πάρντο αλλάξει τελείως στάση θα μείνει στο Λιμάνι, κάτι τέτοιο όμως μετά την συμπεριφορά του μόνο πιθανό δεν θεωρείται.


Μάλιστα, η ατάκα που βγήκε από τα χείλη διοικούντων του συλλόγου ήταν η εξής αφοπλιστική σχετικά με τον Πάρντο:
«Τέτοιες απαιτήσεις ούτε ο... Κασίγιας δεν θα είχε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog