Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Πανικός για τα εισιτήρια του τελικού!!!

Πανικός για τα εισιτήρια του τελικού

Πάνω από 5000 εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας «έφυγαν» κατά την πρώτη μέρα διάθεσης τους στον κόσμο της ΑΕΚ, χωρίς να υπολογίζονται οι κρατήσεις που έγιναν από το Ίντερνετ.


Η πιθανότητα να κατακτήσει η ΑΕΚ το κύπελλο Ελλάδας έχει προκαλέσει αμόκ στον κόσμο της που έσπευσε από την πρώτη μέρα της διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού να δείξει την δίψα που έχει για έναν τίτλο.

Από νωρίς το πρωί οι οπαδοί της Ένωσης κατέκλεισαν τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων προσπαθώντας να αποκτήσουν ένα «μαγικό χαρτάκι».

Παρόλο που η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έκανε κάποιον επίσημο υπολογισμό οι εκτιμήσεις ανέφεραν πωλήσεις που ξεπέρασαν τις 5000 και αυτές χωρίς να υπολογιστούν οι κρατήσεις που έγιναν από το ίντερνετ.

Αυτές οι εκτιμήσεις ήταν μόνο για τα ΑΕKShops καθώς τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ έμειναν ανοικτά μέχρι αργά το απόγευμα και έτσι δεν κατέστη εφικτό να γίνει κάποια καταμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog