Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Μουρίνιο:«Κουράστηκα να παίζω με δέκα!»

 

Με τη διαιτησία τα είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το 1-1 της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπαρτσελόνα. Ο Πορτογάλος εξέφρασε το παράπονό του που η ομάδα του αγωνίστηκε και πάλι με δέκα, ενώ τόνισε πως έπρεπε να αποβληθεί και ο Αλβες. Παράλληλα, δήλωσε ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του, αλλά και από το γκολ του Κριστιάνο.


Αναλυτικά:
«Ηταν πολύ δύσκολο, αλλά ισορροπημένο ματς όταν ήμασταν έντεκα εναντίον έντεκα, σε ένα ματς χωρίς ευκαιρίες. Μετά έντεκα εναντίον δέκα έγινε αδύνατη αποστολή. Για άλλη μία φορά κόντρα στη Μπαρτσελόνα ομάδα μου έπαιξε για πολύ ώρα με παίκτη λιγότερο και δεν ξέρουμε γιατί ο Αλβες δεν είδε τη δεύτερη κίτρινη. Με δέκα παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν προετοιμασμένοι, δείξαμε χαρακτήρα και το κοινό ήταν εξαιρετικό. Σχεδόν καταφέραμε να νικήσουμε.

Για το πρώτο γκολ του Κριστιάνο επί της Μπαρτσελόνα τόνισε: «Για μένα είναι σημαντικό πως σκόραρε, πρέπει να διαχειριστεί το θυμό του»


Για το ματς του Κυπέλλου που ακολουθεί ανέφερε:
«Παίξαμε πολύ ώρα με δέκα και τρέξαμε πολύ Αυτό θα παίξει ρόλο. Είναι ένα σημαντικό ματς, με μεγάλη ένταση γιατί είναι μόνο ένα. Δεν χρειάζεται να μελετήσουμε πολλά. Τους ξέρουμε τέλεια και η δυσκολία είναι ότι έχουν μεγάλη ποιότητα. Θα πάμε με την ελπίδα να κερδίσουμε και πως θα μας αντιμετωπίσουν ισότιμα. Απόψε δεν έγινε αυτό. Θέλουμε οι κανονισμοί να ισχύουν και για τις δύο ομάδες. Κουράστηκα να προετοιμάζω τις ομάδες μου σε συνθήκες που να μένουν με παίκτη λιγότερο». Να σημειώσουμε ότι αρχικά είχε υπεραμυνθεί του Καράνκα που είχε μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς.


Ο Κασίγιας από την πλευρά του, τόνισε πως υπάρχουν θετικά μετά την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα και η ομάδα του θα συνεχίσει να πολεμάει:

«Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν το λιγότερο σημαντικό από όλα. Ο στόχος μας ήταν να κερδίζουμε για να μειώσουμε την διαφορά αλλά και η ισοπαλία δεν ήρθε εύκολα, ειδικά αν σκεφτείτε ότι παίζαμε με δέκα. Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε. Μπορούμε να βρούμε θετικά πράγματα στην ισοπαλία», ανέφερε ο Ισπανός κίπερ.


Τέλος ο τεχνικός διευθυντής της Βασίλισσας, Χόρχε Βαλντάνο δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, ενώ στάθηκε και αυτός στο γεγονός πως η Ρεάλ έπαιξε με δέκα:
«Το παιχνίδι έγινε πολύ δύσκολο μετά την καθοριστική φάση του πέναλτι και της αποβολής.Υπήρξε μεγάλη και σημαντική φθορά στο πρώτο ημίχρονο και το δεύτερο ημίχρονο θα ήταν δύσκολο. Η Μπαρτσελόνα έκανε το λάθος να μας δώσει «ζωή» και εμείς δείξαμε μεγάλη αποφασιστικότητα και πίστη για να διεκδικήσουμε ακόμη και τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog