Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση Μαρινάκη με παίκτες και οργανωμένους οπαδούς



Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα οριοθετήσει τους στόχους της ομάδας στους ποδοσφαιριστές και κρούσει τον κώδωνα κινδύνου στους οπαδούς στις συναντήσεις που θα έχει μαζί τους την Πέμπτη.



Λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στο Champions League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ θα μεταβεί την Πέμπτη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και θα μιλήσει αρχικά στους ποδοσφαιριστές, στους οποίους αναμένεται να οριοθετήσει τους στόχους για τη νέα χρονιά, τονίζοντας συνάμα πως πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα παρά το γεγονός πως οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου εμφανίζονται αποδυνανωμένοι.
Πιο σημαντική, όμως, αναμένεται να είναι η συνάντηση του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.
Ο Β. Μαρινάκης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της συμπεριφοράς του κόσμου στο γήπεδο και δη στο Champions League, όπου η UEFA δεν αστειεύεται. Μάλιστα, ο "ερυθρόλευκος" πρόεδρος δεν αποκλείεται να φέρει ως παράδειγμα τα όσα συνέβησαν πρόσφατα στο ΟΑΚΑ στο αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι και για τα οποία "πράσινοι" απειλούνται με βαριά τιμωρία από το πειθαρχικό όργανο της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.



  Ο Β. Μαρινάκης δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει στο Καραϊσκάκη φαινόμενα ικανά να προκαλέσουν πιθανή τιμωρία της ομάδας πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων την προσπάθεια που έγινε το φετινό καλοκαίρι για την ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να έχει απαιτήσεις στο Champions League. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ θα φροντίσει να κρούσει τον κώδωνα κινδύνου στους οργανωμένους όσον αφορά και την εξωγηπεδική τους συμπεριφορά επικαλούμενος ως παράδειγμα προς αποφυγή τα αιματηρά γεγονότα σε Πετράλωνα και Ηράκλειο.

* Στο μεταξύ, γνωστή Ιταλική ιστοσελίδα εξυμνεί το ταλέντο του Γιάννη Φετφατζίδη και τον παρομοιάζει με τον άσο της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι: "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Έλληνας Μέσι είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης. Είναι μικροκαμωμένος (1.65μ), το καλό του πόδι είναι το αριστερό και μπορεί να αγωνιστεί στην θέση του οργανωτή. Ο Φετφατζίδης, στα 21 του χρόνια κρατάει μια θέση στον Ολυμπιακό και στην Εθνική Ελλάδος. Διαθέτει καταπληκτική τεχνική κατάρτιση και είναι αρκετά ικανός στο ένας εναντίον ενός. Ο Φετφατζίδης κέρδισε μια θέση στην πιο επιτυχημένη Ελληνική ομάδα από τον Ζίκο και στη συνέχεια κέρδισε την εμπιστοσύνη και του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι τον Ιούνιο 2015 με ρήτρα αποδέσμευσης 12 εκατομμύρια ευρώ. Χρειάζεται βελτίωση στην τελική προσπάθεια αλλά έχει πολύ χρόνο μπροστά του", αναφέρει χαρακτηριστικά το calciomercato.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog