Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Πλάνο πληρωμών στον ΠΑΟΚ



Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ότι την ερχόμενη βδομάδα η ΠΑΕ θα είναι σε θέση να καθορίσει το χρονοδιάγραμμα της αποπληρωμής των χρημάτων που τους οφείλονται.


Με αφορμή την πρώτη του επίσκεψη στην Νέα Μεσήμβρια, από την στιγμή που κάνει εκεί πλέον προπονήσεις η επαγγελματική ομάδα, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, μαζί με τον Ζήση Βρύζα πήγαν στα αποδυτήρια και μίλησαν στους παίκτες.

Η συνάντηση με τους παίκτες ήταν πολύ σύντομη και δεν κράτησε ούτε δέκα λεπτά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για την συνέχεια της σεζόν και τους ρώτησε ποιες είναι οι εντυπώσεις τους από το νέο αθλητικό κέντρο.

Αφού εισέπραξε την ικανοποίηση των παικτών για τις νέες εγκαταστάσεις, όπου προπονούνται, τους ενημέρωσε, για το θέμα που τους ενδιαφέρει περισσότερο, ότι την ερχόμενη βδομάδα η ΠΑΕ θα είναι σε θέση σε νέα συνάντηση που θα γίνει μαζί τους να τους καθορίσει το χρονοδιάγραμμα της αποπληρωμής των χρημάτων που τους οφείλονται.
Η προαναγγελία της νέας συνάντησης παικτών - διοίκησης, όπου θα δοθούν λεπτομέρειες για τα οφειλόμενα, ήταν και το ουσιαστικό κομμάτι της σύντομης ομιλίας του προέδρου που ήθελαν να ακούσουν και οι παίκτες, οι οποίοι στην συνέχεια βγήκαν κανονικά για προπόνηση.

Στο μεταξύ, στην ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τα οφειλόμενα προς τους παίκτες (χονδρικά κυμαίνονται γύρω στο1,5 εκατ. ευρώ), οι οποίοι θα πληρωθούν και μάλιστα πολύ σύντομα το μεγαλύτερος μέρος των οφειλομένων. Και αυτό γιατί είναι εξασφαλισμένη η τμηματική εισροή κονδυλίων από το Γιουρόπα Λιγκ (περίπου 3 εκατ. ευρώ), αλλά και από τα χρήματα των νέων επενδυτών, Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργο Σπαχπατζίδη, οι οποίοι έχουν βάλει μέχρι τώρα ένα εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της ΠΑΕ, ποσό που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου στις 22 Σεπτεμβρίου.

Επίσης θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη, τουλάχιστον από την πλευρά του Σαχπατζίδη, η συνέχιση της οικονομικής «μετάγγισης» στα ταμεία με την μορφή αγοράς μετοχών.


Απολογισμός τετραετίας
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:00 θα παραθέσει στη αίθουσα τύπου του γηπέδου της Τούμπας, συνέντευξη τύπου ενημερωτικού χαρακτήρα για τα οικονομικά θέματα.

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog