Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Μεταγραφολογία

amanatidis-frankfuti-365
Γύρω—γύρω όλοι και στη μέση οι 5-6 νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους για τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα.

Ωραία τα μεγάλα λόγια, καλές και οι σκέψεις για τη μεγαλύτερη ελληνοποίηση των ομάδων, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι τα ονόματα που είναι διαθέσιμα για να μετακινηθούν, είναι λιγοστά.


Πέρα από τον
Γεωργιάδη και τον Ανάκογλου του Πανσερραικού, τον Τάτο και τον Καραγκούνη του Ατρομήτου, τον Φορτούνη και ίσως και τον Αργυρόπουλο του Αστέρα, χαίρε βάθος αμέτρητο...

Δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα...


Μοιραία, ανεβαίνουν οι τιμές των ποδοσφαιριστών που είναι διαθέσιμοι στην αγορά.

Οι μεταγραφές έτσι και αλλιώς, δεν γίνονται με τα ψέμματα ή με ψιλά...

----Ο
Κοστάνζο επιμένει να ζητά 900.000 ευρώ τον χρόνο. Ο Κωνσταντόπουλος είναι πιο βολικός καθώς έπαιρνε 90.000 ευρώ στην Κέρκυρα και θα...κάνει τούμπες με τα διπλά απο τον Ολυμπιακό. Μόνο που με το γκολ που δέχθηκε απο την Μάλτα, δημιούργησε μεγάλα ερωτηματικά ο Καλαματιανός γκόλκήπερ, αν κάνει έστω και για δεύτερος...

----Ο
Βαλβέρδε θέλει να βλέπει τον Τζαβέλλα, έστω ζωγραφιστό ; Γιατί απο κοντά, με τη φανέλλα του Ολυμπιακού, ούτε που το σκέπτεται να τον αντικρύσει...

----Η ΑΕΚ ψάχνει για ελεύθερους ποδοσφαιριστές στην Αγγλία, μέσω δικηγορικού γραφείου που έχει επαφές με ομάδες και μάνατζερ. Κάτι έχει ήδη βρεί, αλλά, απο τη δεύτερη κατηγορία. Ο
Χιμένεθ, πάντως, είναι επιφυλακτικός με τους ποδοσφαιριστές από την Αγγλία. Στην ΑΕΚ να δείτε τι λένε για τους ποδοσφαιριστές που
έφερε εκείνος απο την Ισπανία...

----Γιατί ψάχνεται τόσο πολύ ο Τοροσίδης ώστε να φύγει απο τον Ολυμπιακό ; Τι του έχουν τάξει και σκέπτεται πια μόνο τη μεταγραφή του ;

----Στον ΟΦΗ, υπάρχουν παράγοντες της ομάδας που φοβούνται πια για τη σωματική ακεραιότητα τους. Γιατί οι απειλές δεν κατευθύνονται μόνο προς την Αθήνα, αλλά, αφορούν και τους Ηρακλειώτες. Εάν εντέλει ναυαγήσει η προσπάθεια ανόδου του ΟΦΗ, τότε οι μπελάδες θα είναι πολύ μεγάλοι για ορισμένους στο Ηράκλειο.

----Ο Μόρας θα ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά επειδή βλέπει ότι δεν έχει πρόταση, προτιμά να συζητά με ομάδες απο την Ιταλία ώστε τουλάχιστον να μείνει εκεί και να μην βρεθεί άνεργος.

---Τα κασέ των προπονητών και των ποδοσφαιριστών έχουν πέσει αρκετά στην Ιταλία και δεν αποκλείεται να βρεθούν ορισμένοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, που θα θελήσουν να έλθουν εδώ απο την γειτονική χώρα. Ο Βρύζας έχει καλή ατζέντα με ονόματα απο την ιταλική αγορά.

---Ο Γιάννης Αμανατίδης πράγματι προτάθηκε στον ΠΑΟΚ μετά απο την αποδέσμευση του απο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μόνο που στην Μπουντεσλίγκα έπαιρνε 1.000.000 ευρώ τον χρόνο και για να έλθει στην Ελλάδα θα πρέπει να συμβιβασθεί με πολύ μικρότερο ποσό, αν πρόκειται πράγματι να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

---Άκουσαν αρκετοί ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα ότι ο Μπλάνκο πήγε στο Ντουμπάι με συμβόλαιο για 1.200.000 ευρώ τον χρόνο συν μπόνους, πολυτελή κατοικία και μία Φερράρι και προσπαθούν να βρούν τηλέφωνο του ώστε να έλθουν σε επαφή μαζί του. Μήπως και βρούν άκρη και αυτοί για το Ντουμπάι.

---Στον Ολυμπιακό, ορισμένοι, γιατί...κλαίνε τώρα για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο; Αυτοί δεν έλεγαν ότι είναι “παλιόπαιδο και δε θα παίξει ποτέ μπάλλα με τα μυαλά που έχει ;”.
 
 
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog