Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

'Εσπασαν το φράγμα των 1.000 εισητηρίων!

 
 
Τετραψήφιο νούμερο έπιασαν από τη Δευτέρα (6/6), τέταρτη μέρα που βγήκαν σε πώληση, τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2011/12. Πλέον, για τους "ασπρόμαυρους" η πρώτη χιλιάδα "έσπασε", καθώς ο αριθμός ανέρχεται σε 1008.


Συγκεκριμένα, διατέθηκαν 282 κάρτες εισόδου, που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση μετά την πρώτη μέρα διάθεσης (Πέμπτη 2/6), όταν πουλήθηκαν 307 κομμάτια. Θυμίζουμε ότι τη δεύτερη μέρα δόθηκαν 219 και την τρίτη μέρα 200.

Είναι εντυπωσιακό ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ σπεύδουν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας με αυτό το ρυθμό, εν μέσω σφοδρής οικονομικής κρίσης και χωρίς ακόμη η ομάδα να έχει ανακοινώσει καν το όνομα του νέου προπονητή. Αυτό αφήνει αισιοδοξία για τη συνέχεια της διάθεσης των διαρκείας, όταν αρχίσουν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις. Ταυτόχρονα, μπαίνει "ζεστό" χρήμα στο ταμείο της ΠΑΕ, βοηθώντας το όλο εγχείρημα για κάλυψη του υπάρχοντος ανοίγματος και για την ανανέωση του ρόστερ.

Να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι την τέταρτη και πέμπτη μέρα διάθεσης των διαρκείας (διήμερο είχε ανακοινώσει τότε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ), είχαν πωληθεί 396 κομμάτια ανεβάζοντας τότε τον αριθμό σε 1115. Αυτό σημαίνει ότι οι "ασπρόμαυροι" μάλλον θα ξεπεράσουν το νούμερο της πέμπτης μέρας της περασμένης σεζόν καθώς αναμένονται και οι πωλήσεις της Τρίτης (7/6).

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog