Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Βραβεύτηκε ο Κοντρέρας


Ο Πάμπλο Κοντρέρας παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος από τον Δημήτρη Μήτογλου και δεν έχασε την ευκαιρία να τονίσει την ανάγκη για νίκη κόντρα στον Ηρακλή, αλλά και την επιθυμία του να κατακτήσει ένα τίτλο με τον ΠΑΟΚ!


Είναι μία αναγνώριση για κάθε ποδοσφαιριστή αυτό το βραβείο. Για μένα όμως το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα που έχει η ομάδα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Πιστεύω ως το τέλος της χρονιάς να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα. Έχουμε τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος του έτους και ελπίζω να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε”.

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή δήλωσε: “Εχουμε μεγάλο σεβασμό στον Ηρακλή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πρωταγωνιστές σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια. Το πρώτο για εμάς είναι να μη δεχτούμε γκολ και να είμαστε δυνατοί. Πρέπει κερδίσουμε το παιχνίδι. Σε προσωπικό επίπεδο πιστεύω ότι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ.

Για τις φιλοδοξίες του: “Μακάρι να κατακτήσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ!”

Ο Δημήτρης Μήτογλου, σχολίασε αφού παρέδωσε στον Χιλιανό το έπαθλο. “Χαιρόμαστε πάρα πολύ που βρίσκεσαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Κοντρέρας και ελπίζω να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις γιατί το έχει ανάγκη η ομάδα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog