Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Η αποστολή του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή για το σημερινό ντέρμπι

ΠΑΟΚ

Με την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή.Ο Βιτόλο προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και παρόλο που οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει, αποφασίστηκε να συμπεριληφθεί στην αποστολή από την οποία αποκλείστηκαν οι τραυματίες Μαλεζάς,  Ζουέλα, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους 19 παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κριστιάνο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.


Ηρακλής

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Ντάνι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να μένει εκτός αποστολής, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και με τους Κομπαγιάσι, Κατσαμπή, Μέλκα και Βουτσιά.

Αναλυτικά την αποστολή των “κυανόλευκων” για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κυριαζής, Κατσικάς, Χοσέμι, Αραμπατζής, Λίμα, Κανακούδης, Σζοτ, Ηλιάδης, Μάρα, Καρλίνιος, Παπαστεριανός, Γκαρσία, Βέλλιος, Γιάκομπ, Σίσιτς, Σολτάνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog