Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Με κόσμο στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός!


Τελικά όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει μόνος του στην Ξάνθη το Σάββατο, αλλά θα έχει και τον κόσμο του μαζί! Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΓΓΑ, η «ερυθρόλευκη» πίεση έπιασε τόπο και έτσι θα επιτραπεί στην ακριτική ΠΑΕ να ανοίξει τη θύρα των φιλοξενουμένων, εφόσον πάντως το επιθυμεί. Το επίσημο έγγραφο αναμένεται την Παρασκευή.  



Την Παρασκευή θα φανεί αν τελικώς η ΓΓΑ δώσει στη δημοσιότητα το έγγραφο με το οποίο θα δίνει το... ΟΚ για ν' ανοίξει ξεχωριστἠ θύρα για τον Ολυμπιακό στην Ξάνθη, από τη στιγμή που θα συναινέσει η ακριτική ομάδα. H ανεπίσημη πληροφόρηση, πάντως, αναφέρει πως η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού λέει «ναι» για άνοιγμα της θύρας για τον κόσμο του Ολυμπιακού από την Ξάνθη και τις γύρω περιοχές, υπό την προϋπόθεση πως θα το δεχθούν στην Ξάνθη.

Αν γίνουν αυτά τότε ο Ολυμπιακός θα ζητήσει δύο εκδοτήρια από την Ξάνθη, έτσι ώστε να μεταβούν μεμονωμένα φίλαθλοι στο γήπεδο από τη Θράκη και τη βόρεια Ελλάδα. Πάντως την ευθύνη βάσει νόμου θα την έχει ο Ολυμπιακός.

Πάγια η θέση για τα παιχνίδια υψηλού κινδύνου

Σχετικά με το θέμα με τον Άρη και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν του δίνει εισιτήρια για το μεταξύ τους παιχνίδι, υπενθυμίζεται πως ο πειραϊκός σύλλογος έχει ξεκαθαρίσει ότι στα ντέρμπι και τα ματς που θεωρούνται υψηλού κινδύνου, ούτε παίρνει ούτε δίνει εισιτήρια. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι από αυτούς που θεωρούν ότι οι οπαδοί όλων των ομάδων πρέπει να βλέπουν όλα τα παιχνίδια, όπως έγινε και με τον Ολυμπιακό Βόλου. Όμως για τα ματς υψηλού κινδύνου θεωρεί ότι πρώτα θα πρέπει να θεσπιστεί ένα πλαίσιο με κανόνες χωρίς αοριστίες και γενικολογίες, έτσι ώστε να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να διεξάγονται τα παιχνίδια αυτά δίχως προβλήματα.

Ίσως βρεθεί στο ΟΑΚΑ

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το αν θα βρεθεί ή όχι στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της 30ής Οκτωβρίου με τον Παναθηναϊκό, δεν θα πρέπει ν' αποκλειστεί η πιθανότητα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης να δώσει το "παρών" στο γήπεδο αυτό. Πάντως στην παρούσα φάση δεν μπορεί να θεωρείται κάτι τέτοιο βέβαιο.





www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog